R7 3700X ve GT 1030 sistemin ederi kaç TL'dir?

bkryldzi5

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: 3700X.
Anakart: MSI B550 Gaming Plus.
RAM: Gsikilripjaws 3600 MHz 16 GB.
Kasa: MSI MAG Forge 101m.
SSD: Samsung 860 EVO 500GB.
HDD: WD Blue 1 TB.
Güç kaynağı: High Power 80+ Gold.
Ekran kartı: MSI GT 1030 2gh lp OC 64 Bit GDDR5 2 GB.

Monitör: AOC C24G1 24" 1ms Full HD.

Monitör dahil ve hariç ne kadar eder?

Hocam öncelikle farklı bi hususta bilgi almak için yazıyorum kusura vakmayın, forumun azizliği iligili konuya yazdığıniz mesajı cevaplayamıyorum. Redragon k552 ve 568 klavyelerini kullandığınızı yazmışsınız. Bende k552 var bide k568 almak istiyorum ikisi arasında ne fark var anlayamadım. K568 kalite olarak üzermi acaba? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Eğer K568 Rainbow alacaksanız K552 PCB (yani Switch'lerin monte edildiği anakart)
İkisi de aynı değmez ama K568 RGB alacaksanız burada işler değişir. Bir de K552 keskin hatlara sahip. K568 RGB alıp K552 PCB ile degistirmeyi düşünüyorsanız güzel olur eğer maddi açıdan sıkıntınız yoksa. Tuşlar K568 RGB klavyenin tuşları yanları zımparaladim puding keycapslerden güzel oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20220330_232139.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 26
Hocam maşallah sizin klavye baya hoş olmuş. Açıkçası 2. klavye almamın sebebi annemlere bir pc daha kurucam arada gittiğimde oynamalık. Kendi evimde k552 kullanıyorum ve uyguna k568 rgb buldum onuda oraya koymayı düşünüyorum, anlamadığım ikiside aynı gibi ne fark var klavyeler arasında.

Fiyatıda baya uygun gibi geldi. Elimde baya outemu siyah tuşta var ileriye dönük mevcut tuşlar bozulursa diye. Ne dersiniz alınırmı?

Fiyatı şu anki piyasaya göre iyi hem klavye hotswapple alınır. Bende kampanya ile K568 230 TL K552 240 TL almıştım. Yani kisacasi alabilirsiniz.

Aralarındaki fark tasarım ve aydınlatma.
K568 RGB her tuş farklı renk yanabilir. K552 Rainbow yani her satır sabit renk yanar. Başka fark yok.

Son düzenleme:
Cihazın hotswap olduğunu yazan bitek siz olmuşsunuz, buradan başka hiçbir yerde bu bilgiye değinilmemiş. Çok faydalı bir bilgi hocam, çok teşekkür ediyorum gercekten. Sipariş geçiyorum bakalim merak ettim cihazi Sizede hayırlı akşamlar dilerim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…