nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #71 Silinen üye dedi: Arkadaşım konunun başınada yazdım sizene işte Apex Pro almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman öneri istemeyeceksin.
Silinen üye dedi: Arkadaşım konunun başınada yazdım sizene işte Apex Pro almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman öneri istemeyeceksin.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #72 nikoplotis dedi: Konuyu trolllemek için açmış. Genişletmek için tıkla... Bence de ne desek anlamıyor ya da almayacak bizi yiyor aklınca. Moderatörler kilitleyebilir mi konuyu çünkü 7 sayfa oldu kitap çıkacak ama anlamıyor .
nikoplotis dedi: Konuyu trolllemek için açmış. Genişletmek için tıkla... Bence de ne desek anlamıyor ya da almayacak bizi yiyor aklınca. Moderatörler kilitleyebilir mi konuyu çünkü 7 sayfa oldu kitap çıkacak ama anlamıyor .
ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 22 Nisan 2020 #73 nikoplotis dedi: O zaman öneri istemeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Klavye önerisi istemedim zaten.
nikoplotis dedi: O zaman öneri istemeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Klavye önerisi istemedim zaten.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #74 @Silinen üye E o zaman neden yardım istiyorsun bize ne ise?
ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 22 Nisan 2020 #75 kirknewsted dedi: Bence de ne desek anlamıyor ya da almayacak bizi yiyor aklınca. Moderatörler kilitleyebilir mi konuyu çünkü 7 sayfa oldu kitap çıkacak ama anlamıyor . Genişletmek için tıkla... Dostum klavye önerisi istemedim demi? Konunu başınada uzuncana yazdım sadece bu hepsi dahil sistem iyimi dedim ama sen inadına K68 önerdin.
kirknewsted dedi: Bence de ne desek anlamıyor ya da almayacak bizi yiyor aklınca. Moderatörler kilitleyebilir mi konuyu çünkü 7 sayfa oldu kitap çıkacak ama anlamıyor . Genişletmek için tıkla... Dostum klavye önerisi istemedim demi? Konunu başınada uzuncana yazdım sadece bu hepsi dahil sistem iyimi dedim ama sen inadına K68 önerdin.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #76 memedov dedi: RTX 2080 kartı 1080p kartı değidirciler gelmiş. Konuyu takipten çıkma vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorumcular gelmiş. Konuyu takipten çıkma vakti geldi.
memedov dedi: RTX 2080 kartı 1080p kartı değidirciler gelmiş. Konuyu takipten çıkma vakti geldi. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorumcular gelmiş. Konuyu takipten çıkma vakti geldi.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #77 Sistem iyi kardeşim 1080p darboğazınla 1500tl klavyenle iyi oyunlar hadi bir daha görüşmemek üzere bye.
Sistem iyi kardeşim 1080p darboğazınla 1500tl klavyenle iyi oyunlar hadi bir daha görüşmemek üzere bye.
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #78 Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyosun "Herşey dahil iyi mi? ", hemde "Ben klave önerisi istemedim".
Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyosun "Herşey dahil iyi mi? ", hemde "Ben klave önerisi istemedim".
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #79 Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından birşey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani.
Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından birşey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani.
ZTAlp Centipat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 660 22 Nisan 2020 #80 nikoplotis dedi: Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyorsun "her şey dahil iyi mi? ", Hem de "ben klave önerisi istemedim". Genişletmek için tıkla... Evet oraya her şey dahil olan sistem iyi mi yazmışım değil mi K68 Apex Pro'dan daha kötü ve başa uzuncana yazdım görmüyorsanız sizin sorununuz. kirknewsted dedi: Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından bir şey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani. Genişletmek için tıkla... Hala 2K diyor lütfen takipden çıkın. nikoplotis Komik birşeymi var? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2020
nikoplotis dedi: Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyorsun "her şey dahil iyi mi? ", Hem de "ben klave önerisi istemedim". Genişletmek için tıkla... Evet oraya her şey dahil olan sistem iyi mi yazmışım değil mi K68 Apex Pro'dan daha kötü ve başa uzuncana yazdım görmüyorsanız sizin sorununuz. kirknewsted dedi: Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından bir şey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani. Genişletmek için tıkla... Hala 2K diyor lütfen takipden çıkın. nikoplotis Komik birşeymi var?