R7 3700X ve RTX2080 Super'li her şey dahil sistem toplama

Bence de ne desek anlamıyor ya da almayacak bizi yiyor aklınca. Moderatörler kilitleyebilir mi konuyu çünkü 7 sayfa oldu kitap çıkacak ama anlamıyor .
Dostum klavye önerisi istemedim demi? Konunu başınada uzuncana yazdım sadece bu hepsi dahil sistem iyimi dedim ama sen inadına K68 önerdin.

Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyosun "Herşey dahil iyi mi? ", hemde "Ben klave önerisi istemedim".

Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından birşey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani.

Onu alacağına bunu al demişler. Yardımcı olmak için. Hem yazıyorsun "her şey dahil iyi mi? ", Hem de "ben klave önerisi istemedim".

Evet oraya her şey dahil olan sistem iyi mi yazmışım değil mi K68 Apex Pro'dan daha kötü ve başa uzuncana yazdım görmüyorsanız sizin sorununuz.
Dediğim şey sadece şu klavyeyi düşürüp performansından bir şey kaybetmeden 2K monitör alıp oynaman daha iyi olacaktır bu kadar yani.

Hala 2K diyor lütfen takipden çıkın.

nikoplotis Komik birşeymi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…