R7 3700X ve RX 5700 XT sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim “saçma sapan marka” aldığım yok. Genelleme yaptığım da yok forumda biraz gezinirsen görürsün, gerçeklerden bu şekilde kaçamazsın :) AMD ekran kartı konusunda kendini bir türlü kanıtlayamamış bir firma. Piyasada en iyi soğutması olan AMD kartlar shappire Nitro+ modelleri, onlarda bile ısınma sorunu, yazılım sorunu var daha ötesi mi var bu işin? AMD ile aynı performansı veren NVIDIA’lara paran yetmiyor olabilir doğal bir şey fakat, paran yetse yanından geçmeyeceğin bir kartı burada bu kadar savunma komik duruma düşersin. Ben 2070S’le 1440P 55 derecede akarken sen AMD’yle 80+ derecelerde yumurta pişirmeye devam edersin :)

Haha kullanmadan bilgi sahibi olmadan sallamak ne kadar güzel. Hatırlat akşam kaç derecede oynadığımı atayım sana :) mevzu para değil 3000 serisini bekliyorum fanlık yaptığım da yok. Fakat kullanmadan sallayarak komik duruma düşen sensin :) 2K Ultra ayarlarda 2070S'ten ile denk performans aldığımız için ve 1000-1500 TL farkla bunu yaptığımız için canın acıyor herhalde ondan böyle konuşuyorsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha kullanmadan bilgi sahibi olmadan sallamak ne kadar güzel. Hatırlat akşam kaç derecede oynadığımı atayım sana :) Mevzu para değil 3000 serisini bekliyorum fanlık yaptığım da yok. Fakat kullanmadan sallayarak komik duruma düşen sensin :) 2K Ultra ayarlarda 2070S'ten ile denk performans aldığımız için ve 1000-1500 Tl farkla bunu yaptığımız için canın acıyor herhalde ondan böyle konuşuyorsun :)
Evet ben 1500₺ fazla verdim ve kafam rahat sizin gibi gözüm sürekli ekran kartında değil ne zaman yanacak ne zaman patlayacak diye 😂 Ucuz etin yahnisi misali. Kullanmadığın ürün hakkında sallama demişsin, 5700 XT modelini kullandım ve ani sıcaklık iniş çıkışlarıyla stabil gelmedi. Her güncelleme geldiğinde korkudan deli divane gibi forumlarda sorunlara çözüm arayacağıma 1500₺ fazla veririm benim için büyük bir para değil ama sen baya içerlemişsin üzüldüm senin adına :) Sıcaklık değerini atarken yanında pişirdiğin yumurtanın resmini de at puanlama yaparım iyi pişirebilmiş mi bakalım😂😂

Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Sizce eksik var mı?

+Amazon.com: AMD Ryzen 7 3700X Procesador de escritorio desbloqueado de 16 hilos de 8 núcleos: Computers & Accessories
+Amazon.com: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX placa base con PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 con Dr. MOS Power Stage, HDMI, DP, SATA 6Gb/s, USB 3.2 Gen 2 y Aura Sync iluminación RGB: Electronics
+Amazon.com: G.SKILL Trident Z Neo - Ordenador de sobremesa (procesador AMD Ryzen, 16 GB, 2 módulos de 8 GB, 288 pines, RGB, DDR4, SDRAM, 3600 MHz, F4-3600C18D-16GTZN): Computers & Accessories
+https://www.amazon.com/-/es/gp/product/B07MFZXR1B/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A5EY1RUW6EL8I&psc=1
+https://www.amazon.com/-/es/gp/product/B07DF2SP3X/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
+Amazon.com: ASUS ROG Thor Certified Fully-Modular RGB Power Supply with LiveDash OLED Panel unidad de disco óptico, Platino 80+: Computers & Accessories

+Amazon.com: MSI Gaming Radeon Rx 5700 Xt 256-bit 8GB GDDR6 HDMI/DP Dual Fans Crossfire Freesync Navi Architecture Graphics Card (RX 5700 Xt Gaming X) Tarjeta gráfica: Computers & Accessories bunu alsam termal ped sorunları varmış. Technopat forumda gördüm.
+Amazon.com: ASUS ROG Strix AMD Radeon RX 5700 Overclocked 8G GDDR6 HDMI DisplayPort Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-RX5700-O8G-GAMING): Computers & Accessories
Bu 2 kart arasında 200TL gibi fiyat farkı var.

Bana bu sistemi toplarken fikir verirseniz güzel olur. 2 ekran kartı hakkında hangisi daha iyi, geri kalanları olduğu gibi almayı düşünüyorum. Gelecek 4 ay içerisinde amazon.com'dan almak istiyorum.

ASUS AC68U modem kullanıyorum: İnternetim TürkNet: 5MS 35 down 3 up davet kodu: NYF17YQ71SYJ.

Parçaları Amazon'dan mı almayı düşünüyorsunuz?

Bilgisi olan var mı. ?
Başlıktaki soru mu geçerli hala?
Evet ben 1500₺ fazla verdim ve kafam rahat sizin gibi gözüm sürekli ekran kartında değil ne zaman yanacak ne zaman patlayacak diye 😂 Ucuz etin yahnisi misali. Kullanmadığın ürün hakkında sallama demişsin, 5700 XT modelini kullandım ve ani sıcaklık iniş çıkışlarıyla stabil gelmedi. Her güncelleme geldiğinde korkudan deli divane gibi forumlarda sorunlara çözüm arayacağıma 1500₺ fazla veririm benim için büyük bir para değil ama sen baya içerlemişsin üzüldüm senin adına :) Sıcaklık değerini atarken yanında pişirdiğin yumurtanın resmini de at puanlama yaparım iyi pişirebilmiş mi bakalım😂😂
Fanboy gelmiş. GPU sıcaklığına bi bak bakalım :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.0 destekl bir anakarta gidip samsung evomy alacaksın cidden ustam amazonda 4.0 destekli 500 gb lık uygun m2 ler mevcut 5000 mhz okuma ve 4400 yazma ile kullanmak varken evo alma derim

Sabrent Gen4
Gigabyte Aorus Gen4
Corsair Mp600 Gen4
Seagate Firecuda 520 GEn4 modelleri amazonda var. Sonuncusunu sipariş ettim. Merakla bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı