Merhabalar; Rampage kasalardaki PSU'ların pek güvenilir olmadığını öğrendikten sonra yeni bir PSU almaya karar verdim, ancak PSU'lar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bütçem 1200 - 1500TL olmakla birlikte PSU'nun bilindik bir marka olmasını (Corsair, Seasonic vb) tercih ederim. Alacağım PSU şu parçalara güç sağlayacak;
Evga 850 BQ, Bequiet System Power 9 600W. Ekran kartını sonra mı alacaksınız hocam? 17W TDP değerine sahip ekran kartına sahipsiniz, bu güç kaynağı gerçekten sisteminize çok fazla gelir.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power Super GD+ 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.837,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@462488
Ekran kartı almayı düşünüyorum ancak yine GT 710 gibi düşük güç tüketen, görüntü adaptörü tarzında bir cihaz olacak. Zaten cihazda sadece CPU-ağırlıklı görevler yapıyorum. Şuan tek isteğim PSU'nun öncelikle parçalara zarar vermeyecek, güvenli ve aynı zanmanda olabildiği kadar verimli olması.