R7 4800H'li Legion 5 ısınıyor

Anormal. Termal macun desem Legion'lar daha yeni (gerçi geçen seneninki de olabilir), fan hızını kontrol edin hocam bir, tozlanmış olma ihtimali de var.
 
Bas bas bağırdım Legion 5 yerine Tulpar V20.3 tercih edilmeli diye ama kimse umursamadı. Ayrıca Lenovo'da cızırtı problemi var. Neymiş efendim, Tulpar'ın kasası dandikmiş; Legion'da MUX varmış!
20.3'ün Legion 5'e karşı daha iyi olduğu tek nokta performans. Diğer her noktada Legion daha önde.
Şimdi de 20.3 savunanlar çıktı forumda :D
 
Öncelikle egona hayran kaldım. Ben üst düzey bilgiliyim iddiasına girmedim. Bilgimi paylaştım çünkü tek bildiğim budur ve kişiye yardım amaçlı buradayız herkesin az biraz bilgisini paylaşması lazım. Ayrıca ben laptop tavsiye etmiyorsam bu size niye batıyor? Gereksiz bir kullanıcı daha...
Egoma hayran kalmana gerek yok. Çünkü egoluk bir durum yok. Google'a iki kelime yazmak kimsenin egosuna yaramaz. Sizin laptoplar oyun için alınmaz demeniz burada yeni olan bir kişiyi etkileyebileceği için batıyor.

Bilgili olmadığın bir konuda bilgi paylaşman sorun zaten.
 
Bu paylaştıklarım genel ve standart çözümler. Zamanında bende bu başlıklarda konu açınca bana da bunlar söylendi ve biraz araştırma sonucu doğruluk payının olduğunu da öğrendim. Yeni gelen kullanıcı benim tek sözüme kadar " saçma düşünceli " değildir. Orada saçma düşünceli dedim çünkü o tarz kelimeler yazmak ceza sebebi. Bizim burada iyilik düşünmekten itekliyorsunuz. Bahsettiklerimin doğru olduğunu bile bile gurur yapıyorsunuz. Ben konudan uzaklaşıyorum hocam size hayırlı akşamlar, umarım çözüme ulaşırsınız.
 
Lenovo vantage uygulumasında ısı kipi dengede. Bu işlemciler ısınmıyor diye almıştım ama sonuç hüsran. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. 8 yıllık dell 3537 laptopum bile 65 i geçmiyordu cs go da
Rica etsem bir de HWInfo64 uygulamasi ile olcebilir misiniz?
Onu da deneyip yazarım buraya.
 
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 7 4800H işlemcili Legion 5 satın aldım. Dün elime ulaştı. Sadece CS:GO oynadım ve bana fazla ısınıyor gibi geldi. Core Temp ile ölçtüğüm görselleri yükledim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Eki Görüntüle 988105Eki Görüntüle 988108Eki Görüntüle 988109Eki Görüntüle 988110
96-97 derece yüksek dereceler, fan hızını arttırın. Aynı işlemciyi kullanıyorum, lenovo'nun soğutması daha iyi olmasına rağmen en fazla 84-86 arası gördüm.
 
Bas bas bağırdım Legion 5 yerine Tulpar V20.3 tercih edilmeli diye ama kimse umursamadı. Ayrıca Lenovo'da cızırtı problemi var. Neymiş efendim, Tulpar'ın kasası dandikmiş; Legion'da MUX varmış!
V20.3 ile eşdeğer olan 19.7 kullanıyorum, MUX'da var ama fan sesi aşırı fazla geliyor bana göre.
Ek olarak MUX yerine MsHybrid yani Windows'un otomatik seçim yaptığı mod daha mantıklı batarya peformansı açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı