5700 5600'den güçsüz bir işlemci. Ekran kartının ne olduğunu bilmiyor musun ? Depolamada sıkıntı yokAMD Ryzen 7 5700.
AMD Radeon Graphics.
295GB boş alan.
8 GB RAM.
GTA 5 kaldırır mı?
Fanboyluk yapıyorsun. Nvidia kadar FPS vermiyor olsa da çoğu oyunu yüksek FPS 'de açabilecek kartlar. Para olmadığı sürece AMD yanında oluyor.Amd Radeon Grapichsler, genellikle 30fps açıyor oyunu.
Neyin kafasındasınız anlamadım. Konu sahibi harici ekran kartı olmayan laptopundan oyun oynamak istemiş ve Nvidia iGPU bile üretmiyor. Burada en ufak yorumda AMD'yi savunan sizsiniz.Fanboyluk yapıyorsun. Nvidia kadar FPS vermiyor olsa da çoğu oyunu yüksek FPS 'de açabilecek kartlar. Para olmadığı sürece AMD yanında oluyor.
Ne fanboyluğu la, Amd Radeon Grapichs 200 ve 100 serisini kullandım, ordan söylüyorum.Fanboyluk yapıyorsun. Nvidia kadar FPS vermiyor olsa da çoğu oyunu yüksek FPS 'de açabilecek kartlar. Para olmadığı sürece AMD yanında oluyor.
He, arada kaynadım bende.Neyin kafasındasınız anlamadım. Konu sahibi harici ekran kartı olmayan laptopundan oyun oynamak istemiş ve Nvidia iGPU bile üretmiyor. Burada en ufak yorumda AMD'yi savunan sizsiniz.
Ekran kartı Vega 8 yalnız. GTA 5'i akıcı şekilde açabilir. İnternette 5700U'nun harici ekran kartsız akıcı oyun açtığını gösteren tonla video var. 1080p düşük ayarlarda 50 FPS açabilir.Ne fanboyluğu la, Amd Radeon Grapichs 200 ve 100 serisini kullandım, ordan söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.