R7 5700 GTA 5 kaldırır mı?

erdemflx

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON GRAPHİCS
AMD RYZEN 7 5700U
16GB RAM
512GB
AMD Ryzen 7 5700.
AMD Radeon Graphics.
295GB boş alan.
8 GB RAM.

GTA 5 kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Ryzen 7 5700.
AMD Radeon Graphics.
295GB boş alan.
8 GB RAM.

GTA 5 kaldırır mı?
5700 5600'den güçsüz bir işlemci. Ekran kartının ne olduğunu bilmiyor musun ? Depolamada sıkıntı yok
ama RAM'ini 16 GB yaparsan çok iyi olur.

Amd Radeon Grapichsler, genellikle 30fps açıyor oyunu.

Amd Radeon Grapichsler, genellikle 30fps açıyor oyunu.
Fanboyluk yapıyorsun. Nvidia kadar FPS vermiyor olsa da çoğu oyunu yüksek FPS 'de açabilecek kartlar. Para olmadığı sürece AMD yanında oluyor.

Fanboyluk yapıyorsun. Nvidia kadar FPS vermiyor olsa da çoğu oyunu yüksek FPS 'de açabilecek kartlar. Para olmadığı sürece AMD yanında oluyor.
Neyin kafasındasınız anlamadım. Konu sahibi harici ekran kartı olmayan laptopundan oyun oynamak istemiş ve Nvidia iGPU bile üretmiyor. Burada en ufak yorumda AMD'yi savunan sizsiniz.

Ne fanboyluğu la, Amd Radeon Grapichs 200 ve 100 serisini kullandım, ordan söylüyorum.

Neyin kafasındasınız anlamadım. Konu sahibi harici ekran kartı olmayan laptopundan oyun oynamak istemiş ve Nvidia iGPU bile üretmiyor. Burada en ufak yorumda AMD'yi savunan sizsiniz.
He, arada kaynadım bende.

Ne fanboyluğu la, Amd Radeon Grapichs 200 ve 100 serisini kullandım, ordan söylüyorum.
Ekran kartı Vega 8 yalnız. GTA 5'i akıcı şekilde açabilir. İnternette 5700U'nun harici ekran kartsız akıcı oyun açtığını gösteren tonla video var. 1080p düşük ayarlarda 50 FPS açabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…