R7 5700G GTX1660 Super sistem için 300 watt PSU yeterli mi?

Eyman123

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 7 5700G işlemcim var APU kullanıcısıyım ve yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorum. Power Supply 300W olduğu için aklımda olan modeller biraz kısıtlı. GTX 1660 Super almayı düşünüyorum. Hesaplama sitelerinde yaklaşık 30-40 watt arası fazla güç tüketimi gözüküyor fakat sıkıntı çıkarır mı emin değilim ayrıca önerilere de açığım.

Ryzen 7 5700G işlemcim var APU kullanıcısıyım ve yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorum. Power Supply 300W olduğu için aklımda olan modeller biraz kısıtlı. GTX 1660 Super almayı düşünüyorum. Hesaplama sitelerinde yaklaşık 30-40 watt arası fazla güç tüketimi gözüküyor fakat sıkıntı çıkarır mı emin değilim ayrıca önerilere de açığım.
Güç kaynağının modeli nedir?

Everest minion mesh kasanın kendi güç kaynağı.
Gördüğüm kadarıyla 12v kanalından 216W veriyor. Yetmesi pek mümkün durmuyor malesef.

1756063636390.png

Sanırım 12v kanalından 216W veriyor. Yetmesi pek mümkün durmuyor maalesef.

Peki önerebileceğiniz ekran kartları var mı ağırlıklı olarak CS oynuyorum ve performansımı biraz daha iyileştirmesini istiyorum.

Yetse de yetmese de değiştir. Kalitesiz bir PSU.

Kablo gizleme olayı falan birazcık üşendiriyor ve gözümü korkutuyor açıkçası.

Peki önerebileceğiniz ekran kartları var mı ağırlıklı olarak CS oynuyorum ve performansımı biraz daha iyileştirmesini istiyorum.

Kablo gizleme olayı falan birazcık üşendiriyor ve gözümü korkutuyor açıkçası.
PSU değişimi çok kolay hocam. Tek yapacağınız biraz uğraşmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı