Birader Reddit'te her hafta yeni sorun çıkıyor hakkında ve ayrıca RX 400 ve 500 serisini gömdüğümde de AMD haterı ve NVIDIA fanı olmuştum güya. Arc dediğiniz kartlar bildiğiniz hurda. Kullanıcı deneyimlerine, sorunlarına gidin bakın. Yazmayan şeyi söylemiyoruz. Adamların kendi GPU uygulaması bile dandik. Düzgün sistem atsaydı düzgün olduğunu söylerdik ama bu bütçede bir şey bulunmuyor artık maalesef. Gıcıklığına eleştirmiyorum. Stres atma yeri değil burası. Ayrıca adam daha güç tüketimini, FPS dengesizliğini falan bile bilmiyor. Ayrıca herkes çok bilgiliyse neden yardım isteniyor onu da anlamadım. Paranı en verimli şekilde nasıl kullanırsın sorusuna odaklanıyoruz. İnsanların parasını çarçur etmemesini sağlamaya çalışıyoruz. İstersen git et, bana ne. Ama sonra sen gel hakaret et 'o sadece olumsuzluk arar" falan diye. Sanki para alıyoruz buraya yazmak için.
Bak, SSD'leri de gram bilmiyorsun. Okuma-yazma hızı önemlidir tabii ki ama hızdan önce birçok önemli faktör vardır. Hıza bakarak SSD alırsan yine paranı çarçur edersin büyük ihtimalle. Bu arada Kioxia Exceria gayet iyidir. O konuda sorun yok.