R7 5700G oyun performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10
600W fazlasıyla yeter hocam bu sisteme. Kalitesiz güç kaynagı değil zaten, kafan rahat olsun. Parçalara tek tekde bakabilirsin.

Bu parçalar bana 2 yıl yeter. Sonra HDD falan eklerim. Şu PC'ye baksanıza Google bakarken çöküyor.

600W fazlasıyla yeter hocam bu sisteme. Kalitesiz güç kaynagı değil zaten, kafan rahat olsun. Parçalara tek tekde bakabilirsin.

Hocam bir de sisteme göz atarken fark ettim de sizin seçtiğiniz Kioxia SSD'nin okuma yazma değerleri diğerlerine göre biraz daha düşük ben çok fazla oyun modlama, mod indirme kısaca WinRAR kullanımıyla biraz fazla uğraşıyorum sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20240728_183957.jpg
    253,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240728_184004.jpg
    283,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20240728_184014.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20240728_184255.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Kioxia bu bütçelerde DRAM bulunan nadir F/P M.2 SSD'lerden biridir. Hıza kafanız takılmasın, bahsettiginiz konularda DRAM faktoru sizi inanilmaz memnun edecektir.

Kioxia bu bütçelerde DRAM bulunan nadir F/P M.2 SSD'lerden biridir. Hıza kafanız takılmasın, bahsettiginiz konularda DRAM faktoru sizi inanilmaz memnun edecektir.

DRAM olduğundan haberim yoktu. Teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

Birader Reddit'te her hafta yeni sorun çıkıyor hakkında ve ayrıca RX 400 ve 500 serisini gömdüğümde de AMD haterı ve NVIDIA fanı olmuştum güya. Arc dediğiniz kartlar bildiğiniz hurda. Kullanıcı deneyimlerine, sorunlarına gidin bakın. Yazmayan şeyi söylemiyoruz. Adamların kendi GPU uygulaması bile dandik. Düzgün sistem atsaydı düzgün olduğunu söylerdik ama bu bütçede bir şey bulunmuyor artık maalesef. Gıcıklığına eleştirmiyorum. Stres atma yeri değil burası. Ayrıca adam daha güç tüketimini, FPS dengesizliğini falan bile bilmiyor. Ayrıca herkes çok bilgiliyse neden yardım isteniyor onu da anlamadım. Paranı en verimli şekilde nasıl kullanırsın sorusuna odaklanıyoruz. İnsanların parasını çarçur etmemesini sağlamaya çalışıyoruz. İstersen git et, bana ne. Ama sonra sen gel hakaret et 'o sadece olumsuzluk arar" falan diye. Sanki para alıyoruz buraya yazmak için.

Bak, SSD'leri de gram bilmiyorsun. Okuma-yazma hızı önemlidir tabii ki ama hızdan önce birçok önemli faktör vardır. Hıza bakarak SSD alırsan yine paranı çarçur edersin büyük ihtimalle. Bu arada Kioxia Exceria gayet iyidir. O konuda sorun yok.

SSD'leri bilmek zorunda mıyım okulda ders olarak mı veriyorlar ne saçma konuştun sabahtan beri. Sana diyorum ki ekran kartsız RX 6600 alacağıma ekran kartlı A750'yi tercih ederim. Ayrıca RX 6600 de ekran kartı olsa bile A750'ye fark atmaz. Çoğu oyunda A750'nin arkasından geliyor. Kullanıcı hatası olmayan kart yok zaten illa birilerinde hata olacak. Ömürlük sistem almıyoruz burada. Bu kadar RX 6600'ü savunman gereksiz. Güç tüketimini de biliyorum ve 600W gayet yeterli. Ne yapayım gideyim 1000W mi alayım? Ayrıca RX 500'e sallamak sana kolay sana göre kusursuz olmalı.

Birader niye bilmişlik taslıyorsun o zaman?Kendin söylüyorsun bilmediğini ve o yüzden konu açtın. Neden sana yardımcı olana saldırıyorsun? Olayın güç ile bitmediğini hâlâ anlayamadın. Bu arada sadece 6600 değil başka bir kart da alınabilir. Konu 6600'ün iyi olması değil, A750'nin çöp olması. RX 400 ve 500 serisi eski, yıpranmış ve dandik kartlardan oluşuyor. Hatta bazıları kronik sorunlu. O zamanlar AMD iyi değildi. Hatta RX 5500 XT haricinde RX 5000 serisi de pek iyi değildir. Markanın önemi yok. Hiçbiri babamın markası değil. İyi olana iyi, kötü olana kötü diyoruz.

Ben bilmişlik falan taslamıyorum, internetten araştırıp öyle yazıyorum. Kioxia'da öyle bir şey yazdığını görmemiştim. Ben zaten almaya kaç gün önceden karar vermişim sen hala A750 çöp diye geziyorsun. Bana yardımc olana saldırmıyorum, A750'ye çöp diye diye gezmekten başka hiçbir vasıfın yok. Sana zaten A750 iyi mi kötü mü diye soran da yok. Bana göre 6600'den bir tık daha iyi bu kart. Bir tık daha kötü olsa DS bir şey değişmez zaten. Daha da sana laf anlatmaya uğraşmayacağım.

20 dakikalık araştırmayla pek bir şey öğrenemiyorsun gördüğün üzere. A750 çöp çünkü birader ve nedenlerini de anlattım. Sana göre bana göre gibi bir durum yok ortada. Çöpse çöptür. Sorunları yazanlar uydurmuyor bir tarafından. 2060'dan A750'ye geçip sonra pişman olup geri 2060'a dönen biri bile vardı ve 2060 çok daha güçsüz bir kart A750'ye göre. Ayrıca madem almaya kaç gün önceden karar verdin ve azıcık araştırmayla bayağı şey biliyorsun, neden yardım istiyorsun? A750 çöpün önde gideni ama işine gelmediği için kabul etmiyorsun. İşine gelseydi sorun olmayacaktı. Yaşı ufak bir kardeşimize benziyorsun çok tartışmaya lüzum yok.

Çöpse çöptür benim bahsettiğim işimi görecek bir seviyede. Konuyu açmasaydım APU sistem alacaktım arkadaşlar ne güzel ekran kartlı sistem attı. Yaşa bile getirmişsin konuyu lise 2. sınıfım. Bencede bu saçma tartışmana bir son vermelisin. RX 6600'den dağlar kadar farkı varmış gibi konuşuyorsun. Sanki RX 6600 de hiç hata yok.

Kanka bir de senin anlamadığın benim önceki sistemde 32 MB VRAM yazıyordu Intel HD Graphics family, ST500DM002-1BD142 ata device SSD, Pentium G850 falan vardı o yüzden ha A750 ha RX 6600 çok fark etmiyor.

Son düzenleme:
Güç olarak aynılar ama stabilite olarak evet, dağlar kadar fark var. İnsan yapımı her şeyde hata olabilir ama aynı şey değil bu.
Kanka bir de senin anlamadığın benim önceki sistemde 32 MB VRAM yazıyordu Intel HD Graphics family, ST500DM002-1BD142 ata device SSD, Pentium G850 falan vardı o yüzden ha A750 ha RX 6600 çok fark etmiyor.
Paranı yanlış kullandığın gerçeğini değiştirmiyor. Konudan alakasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…