R7 5700G oyun performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10
Bir bakayım güzel gibi.

Intel ekran kartı olması gözünüzü korkutmasın sürekli olarak güncellemeyle üstüne katarak daha iyi değerler veren kartlar. İlk çıktıgı zamanla şu anki verdigi performans arasında ciddi farklar mevcut. Ortalama RX 6600, RTX 3060 gücünde yer yer geçtigi bile oluyor. Dediginiz oyunlarda sıkıntı çıkartmaz.

Hocam bunda FreeDOS yazıyor ama sorun olmaz mı?

İncehesap deneme sürümü yükleyip sistemi belli süre test edip size kargoluyor, Windows sıkıntınızda olmaz.)

Hocam bunda FreeDOS yazıyor ama sorun olmaz mı?

Hazır sistemi gönderirken içerisine 30 günlük Windows kurup gönderiyorlar diye biliyorum. Süre bitince de siz Max 200TL'ye Windows key alıp sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsin. Yanlışım varsa düzeltin.

Dediğiniz sistemin işlemcisini Intel Core i5-12400F işlemci yapsam gözle görülür bir fark olur mu?

CS, Valorant tarzı oyunlarda başta olmak üzere farkı bayağı hissedrsiniz. Fakat 12 ay taksitle alacagınızı ve bütçenizin 16-17 k oldugunu belirttiginiz için yükseltme gereksinimi duymadım.

Fark büyükse ailemden Max 2K alabilirim ama değer inşallah.

Dediğiniz sistemin işlemcisini Intel Core i5-12400F işlemci yapsam gözle görülür bir fark olur mu?

Aradaki farka değer mi bilmiyorum ama sistemin kendisi zaten sizi rahat götürür. İsterseniz i5 olanı yapın. i5 olanı seçince kasa fiyatı ne kadar oluyor hocam?

Aradaki farka değer mi bilmiyorum ama sistemin kendisi zaten sizi rahat götürür. İsterseniz i5 olanı yapın. i5 olanı seçince kasa fiyatı ne kadar oluyor hocam?

17.600 oluyor hocam.

Bence zorlamaya gerek yok. Çünkü 20klara yaklaştıgımızda 4060'lı sistem almak çok daha mantıklı oluyor. 15k için kabul edilebilir güzel bir sistem fakat 15'in üstü için tavsiye etmek zorlaşıyor.
5-10 fps arttırıyorsa almayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…