- Makaleler
- 13
Başka işlemciler de var AM4 tarafında. 14.nesil işlemciler çok pahalı ve soğumak bilmezler. Buna uygun kasa da olması lazım. 5800X3D de pek fiyatını hak etmez ama ikinci elde uygun fiyata bulunabilir veya başka işlemciler alınabilir. Yeni bir şeyler çıkmıştı tam hatırlamıyorum şu an.Neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. 12. nesil işlemci yerine 14. nesil takılabilir ama Ryzen 5 5600g zaten son seri. 5800x3d gibi işlemciler olduğu için böyle diyorsanız da ben çok pahalı olduğunu düşünüyorum. 14400f ve 5800x3d'nin performansı çoğu oyunda benzer
Ucuza bilgisayar bakıyorsun diye paranla rezil olacaksın gibi bir şey söylemedim. Gidip o dandik sistemi alırsan paranla rezil olursun. Sorun yaşayacağını ben söylüyorum çünkü A750 dandik bir kart. Bu arada Ryzen işlemciler overclock işine daha yatkın (sadece işlemci değil, RAM olarak da daha yatkın). Ben senin kötülüğüne bir şey yazmıyorum. Bütçende en verimli ne alabilirsin onu düşünüp yazıyoruz.Sırf ucuza PC bakıyorum diye paramla rezil olacakmışım ben bu ne olduğunu söylesem ban yiyeceğimle nasıl polemiğe girmeyeyim.
Birkaç ay sonra kart alabileceğimi kim söyledi? Sorun yaşayacağımı kim söyledi?