Çözüldü R7 5700X RTX 3090 sistem oyunlarda mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Esplate

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
500 gb
Ekran kartı
nvidia geforce rtx 3090
Anakart
prime x570- pro
İşlemci
ryzen 7 5700x
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sebebine hiç bakmadım ama crack değildi kral mavi ekran hiç gelmiyordu oyun takılıp direkt yeniden başlatıyordu.

Memtest 86 yap, bilgisayarın HDD'ye veya SSD'ye giden kabloları iyi takılmış mı? Gevşek olması buna sebep olabiliyor.

Memtest 86 yap bilgisayarın HDD'ye veya SSD'ye giden kabloları iyi takılmış mı gevşek olması buna sebep olabiliyor.

Minidump yeni bakabildim oynadığın oyun önemli söyleyebilirsen...

Mowas_2 diye bir dosya yaratıyor sorununu, büyük ihtimal sıkıntılı bir dosya ancak baktım Man of War: Assault Squad'a ait. Eğer Steam'dansa bile en iyi çözüm silip Malwarebytes gibi iyi bir tarama uygulamasıyla taratmak, olmazsa format da atabilirsin.
Tam anlayamadım dosyaya girince mi mavi ekran veriyor oyuna mı? Dosyaya pek tıklamak istemedim virüs olabilir. Mavi ekran fotoğrafı da atabilir misiniz?

Ne dosyası o işte BDoS mu telefondayım zip açamıyorum
crash.mdmp diyor tam bilmiyorum kusura bakma

Ne dosyası o işte BDoS mu telefondayım zip açamıyorum
Ekran görüntüsü 2023-08-01 021536.png

Minidump dosyası da açamadım işte telefondan mavi ekranda ne yazıyodu altda sebebi yazar ne oynuyodunuz crack miydi
sebebine hiç bakmadım ama crack değildi kral mavi ekran hiç gelmiyodu oyun takılıp direkt yeniden başlatıyordu

sebebine hiç bakmadım ama crack değildi kral mavi ekran hiç gelmiyodu oyun takılıp direkt yeniden başlatıyordu

Dosya Ekleri

• IMG_20230801_085113.jpg
    IMG_20230801_085113.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Sebebine hiç bakmadım ama crack değildi kral mavi ekran hiç gelmiyordu oyun takılıp direkt yeniden başlatıyordu.

Memtest 86 yap, bilgisayarın HDD'ye veya SSD'ye giden kabloları iyi takılmış mı? Gevşek olması buna sebep olabiliyor.

Memtest 86 yap bilgisayarın HDD'ye veya SSD'ye giden kabloları iyi takılmış mı gevşek olması buna sebep olabiliyor.

Minidump yeni bakabildim oynadığın oyun önemli söyleyebilirsen...

Mowas_2 diye bir dosya yaratıyor sorununu, büyük ihtimal sıkıntılı bir dosya ancak baktım Man of War: Assault Squad'a ait. Eğer Steam'dansa bile en iyi çözüm silip Malwarebytes gibi iyi bir tarama uygulamasıyla taratmak, olmazsa format da atabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı