R7 5700X sistem oyunlarda kasıyor

regeslolo

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 7 5700X, RX 6600XT aldım ve bir sıvı soğutma aldım. Bilgisayar açılınca sıvı soğutmanın ışıkları sönüyor ve FPS düşmesi yapıypr oyunda ışığı sönmesi normal mi? 400 FPS bir anda 90'lara 120'lere düşüyor ufak bir cızırt sesi geliyor kuşağına bu nedir? Sıvı soğutma sıkıntılı mı o yüzden mi ısınıp drop oluyor. Yarın aldığım yere götüreceğim. Yine de bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kafama takılıyor.

@regeslolo düşüş esnasında da o sıcaklıklardaydı diyorsun doğru mu?
tam emin değilim ondan çünkü daha çok açık tutmak istemedim sıvı soğutmanın çalışmadığını düşündüğüm için rgp ışıkları gidiyor ve o gidince diğer fanlar çok ama çok hızlı çalışmaya başlıyor
tam emin değilim ondan çünkü daha çok açık tutmak istemedim sıvı soğutmanın çalışmadığını düşündüğüm için rgp ışıkları gidiyor ve o gidince diğer fanlar çok ama çok hızlı çalışmaya başlıyor
bende bir sorun olacağından korktuğum icin bilgisayar ı kapattım

@regeslolo sistemi komple aldıysan direkt götürmen en sağlıklısı olacaktır. Bir sıkıntısı var belli, belki soğutucu, belki anakart kaynaklıdır sonuçta gücü oradan çekiyor. Teknik olarak bakılması daha iyi olur.
sadece işlemci ve ekran kartı aldım, sıvı soğutmanın ışığı falan gidiyor işlemciyi soğutmuyor olabilir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı