R7 5700X ve RTX 4060 Ti'lı sistem uyumlu mu?

Furkanyldz26

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılım/tasarım ve aynı zamanda oyun için bilgisayar toplayacağım F. Otoğraftaki sistemi almak istiyorum. Özelleştirmeler sizce iyi mi? Değiştirmem veya yükseltmem gereken bir parça var mı ve ayrıca o işlemci için nasıl bir soğutma daha iyi olur? R7 5700X'i seçince soğutma kendisi eklendi kalsın mı?

Hero 5A-RTX4060Ti - Game Garaj özelliştirmelere buradan bakabilirsiniz.

Screenshot_2023-10-10-19-20-36-21_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da;

35k.

Her ne kadar iyi işlemci de olsa, AM4 olmamalı.

Ve 4060 Ti de olmamalı.

Ya da;

Ve 4060 Ti de ol

Ya da;

Ve 4060 Ti de olmamalı.
Reis 30k zaten sınır birde taksitli alıcam üstüne baya ekliyor 35k olunca daha fazla olucak 30k ya başka birşey mi almalıyım attığım olmaz mı. Birde ssd falanda yükseltmem gerekicek ilk attiğin sistem için

Reis 30k zaten sınır bir de taksitli alacağım üstüne bayağı ekliyor 35k olunca daha fazla olacak 30k ya başka bir şey mi almalıyım attığım olmaz mı?

Bari böyle al.

Bari böyle al.
Yine hemen hemen aynı fiyat işlemcide düşük ve ekran kartı 8gb lık versiyonu. Benim attığım sistemde neyi beğenmedin tam olarak.

Yine hemen hemen aynı fiyat işlemcide düşük ve ekran kartı 8 GB'lık versiyonu. Benim attığım sistemde neyi beğenmedin tam olarak.

İşlemci...

İşlemci güzel ama bu fiyata AM4 alıp desteği biten soket ne yapacaksın?

FHD kullanacaksan 8 GB yeterlidir.

Ne yapmam lazım veya işlemciyi R5 5600e dusursem. Pek bilgim olmadiği için dediğin sorunu tam anlayamadım çünkü. Neleri değişsem sorun ortadan kalkar?

Direkt sistemi degis, attigimi al. 5600 dusursen ne kadar yapiyor fiyat?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı