Elektronik R7 5700X3D 6.599TL

İşlemciyi bugün taktım sisteme ama hiç memnun kalmadım sanırım iade edeceğim ya da satışa koyarım aldığım fiyata.

Çok saçma ama işlemci ile beraber oyunlardaki pingim arttı evet ne alaka dediğinizi duyuyorum ama bende aynı şeyi söylüyorum. Dota 2 de 40-45 pingi hiç geçmezdi şu an 70'in altına düşmüyor, POE 2 milan sunucusunda 35-40 olan ping 65 civarı. Ayrıca ciddi anlamda ısınan ve güç tüketen bir işlemci. POE 2 de 5600 50W civarı tüketirken bu 85Wları görüyor haliyle hem ciddi anlamda ısınıyor hem de hayvani bir fan gürültüsü yapıyor.

Şahsen 5600'den sonra hiç memnun kalmadım, benim ekranım 4K belki ondandır diyeceğim ama mesele performans da değil. Bence 5600'den sonra 5700x3D pek mantıklı bir upgrade değil, çok üst düzey bir ekran kartınız yoksa 5600 ile devam edin ve upgrade i DDR5'e geçmek için yapın. Bu işlemci anca elinde 2600, 3600 gibi tarihi eserler olan adamlar için mantıklı, 5600'den geçmek pek mantıklı değil.

Hocam benim de kargoda yarın teslim edilecek all curve falan denediniz mi sıcaklık belki dizginlenebilir öyle siz böyle diyonce bende tereddütte kaldım şimdi.

Benim sistemde 5600X ve RX 6800 çok tereddütte kaldım 1080p deyim bana yararmi bu upgrade bilemedim hala dönme şansım var kargoyu almayip direkt iade diyerek.

Benim sistemde 5600X ve RX 6800 çok tereddütte kaldım 1080p deyim bana yararmi bu upgrade bilemedim hala dönme şansım var kargoyu almayip direkt iade diyerek.

Bence dursun kral 5600X i sat fiyatı çok düştü daha çıkmaz diye düşünüyorum bir de AM6 çıkana kadar devam 😂 AM4 ten yeter bize en üst seviyesine yükselttik işte

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı