Elektronik R7 5700X3D 6.599TL

Fiyat çok uygun, ihtiyacımda var ama satıcısından dolayı alamam, ne geleceği belli değil. Yaklaşık 1 haftadır işlemcilere bakıyorum ve fark ettiğim yorumlara göre satıcısı magic olanların ya pinleri yamuk geliyor ya da 2. el üstü lekeli markası silinmiş ürünleri gönderiyorlar. Altta sadece 1 örneği gösterdim verdiğiniz linkten, bu tip yorumlarla dolu diğer büyük sitelerdeki bu satıcının ürünleri. Ayrıca magicle beraber elmacık diye bir satıcınında yorumları bu şekilde aklınızda olsun.

Sorunsuz sıkıntısız ellerine ulaşan yüzlercesi arasından bir kaç tane yoruma takılmayın.

Getir kartı ile 5950TL ye geliyor ürün %10 cashback ile. Aldım bakalım Ryzen 5 5600 ile 6800xt bazen darboğaza düşüyordu umarım bu dertten kurtarır beni.
Bilgilendirme için teşekkürler. Sayenizde %10 cashback de alarak oldukça uyguna R5 3600'dan geçiş yapacağım. @blitz_tr umarım bahsettiğiniz gibi bir ürün gelmez yılbaşı arifesinde uğraştıracaklardır.. Geriye emektar 5700 XT'mi güncellemek kaldı.

Yamuk gelirse geri gönderilir çok sıkıntı değil.

Son düzenleme:
Satıcı kabul etmiyor. Ben de sipariş verdim şimdi ama istisnasız bütün sattığı tray işlemcilerde yorumların yarısı pinlerin yamuk geldiğini söylüyor. İptal edip etmemekle arasındayım.
Kargo geldiği zaman video kaydına alıp açarsan ve orda yamuk olup olmadığını gösterirsen bence bir sorun yaşanmaz.

i7-7820X varda, anakart değişmeye üşenirim. En iyisi 2.el xeon veya i9 denk gelirse ona geçmek sanırım.

Kargo geldiği zaman video kaydına alıp açarsan ve orda yamuk olup olmadığını gösterirsen bence bir sorun yaşanmaz.
Hocam satıcı iyi bir satıcı olsa dediğiniz tamam da, adamlar uğraştıracak yani orası kesin öyle bir durumda.

Getir cashbackını kullanmayacak olanlar amazon üzerinden satın alsın. Elmacık benim daha önce satın aldığım bir yer. Nispeten daha iyi bir satıcı gibi gözüküyor. https://www.amazon.com.tr/AMD-5700X...3d&qid=1734984765&sprefix=ryze,aps,151&sr=8-1

Son düzenleme:
Aynı fiyata DFS de satıyor, onu seçip alabilirsiniz. Faizsiz 4 taksit oluyor.

Satıcı kabul etmiyor. Ben de sipariş verdim şimdi ama istisnasız bütün sattığı tray işlemcilerde yorumların yarısı pinlerin yamuk geldiğini söylüyor. İptal edip etmemekle arasındayım.
Amazon'da aynı fiyata DFS den üstelik faizsiz 4 taksitle almak varken riske girmeye gerek yok, iptal edin amazondan alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…