botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #11 Ezmre dedi: Normale baktım ama adam bedrock versiyon Java oynuyordu Max 160 FPS almıştı, Java versiyon olan adam 500 FPS alıyordu. Genişletmek için tıkla... Normal ile Mobile arasında aşırı fark var. Mobile 3050 GTX 1660'a hatta belki ondan bile biraz daha düşük bir performansa sahip.
Ezmre dedi: Normale baktım ama adam bedrock versiyon Java oynuyordu Max 160 FPS almıştı, Java versiyon olan adam 500 FPS alıyordu. Genişletmek için tıkla... Normal ile Mobile arasında aşırı fark var. Mobile 3050 GTX 1660'a hatta belki ondan bile biraz daha düşük bir performansa sahip.
Ezmre Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #12 botstepz dedi: Normal ile Mobile arasında aşırı fark var. Mobile 3050 GTX 1660'a hatta belki ondan bile biraz daha düşük bir performansa sahip. Genişletmek için tıkla... Mobile 3050 alınmaz zaten hocam zorundaysan ucuzsa alınır.
botstepz dedi: Normal ile Mobile arasında aşırı fark var. Mobile 3050 GTX 1660'a hatta belki ondan bile biraz daha düşük bir performansa sahip. Genişletmek için tıkla... Mobile 3050 alınmaz zaten hocam zorundaysan ucuzsa alınır.
reqoltex Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #13 botstepz dedi: O zaman 2. dediğime de geliyor ya da tek kanal 16 GB RAM ise o da laptoplarda büyük bir FPS sıkıntısı yaşatabiliyor. Genişletmek için tıkla... ram 2x8 şeklinde yani 2 slot da dolu botstepz dedi: 1.'si 3050 2060 ya da 2060 Super kadar güçlü bir ekran kartı değil. 2.'si ise laptopunuzda MUX Switch yoksa o da FPS'i sınırlandırıyordur. Genişletmek için tıkla... mux switch bildiğim kadarıyla var bilgisayarım hp pavilion çünkü
botstepz dedi: O zaman 2. dediğime de geliyor ya da tek kanal 16 GB RAM ise o da laptoplarda büyük bir FPS sıkıntısı yaşatabiliyor. Genişletmek için tıkla... ram 2x8 şeklinde yani 2 slot da dolu botstepz dedi: 1.'si 3050 2060 ya da 2060 Super kadar güçlü bir ekran kartı değil. 2.'si ise laptopunuzda MUX Switch yoksa o da FPS'i sınırlandırıyordur. Genişletmek için tıkla... mux switch bildiğim kadarıyla var bilgisayarım hp pavilion çünkü
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #14 reqoltex dedi: RAM 2x8 şeklinde yani 2 slot da dolu. MUX Switch bildiğim kadarıyla var bilgisayarım HP Pavilion çünkü. Genişletmek için tıkla... O zaman açık mı? Zaten açıksa bile çok fark olmayacak gibi çünkü RTX 3050 Mobile'in performansı zaten bu kadar.
reqoltex dedi: RAM 2x8 şeklinde yani 2 slot da dolu. MUX Switch bildiğim kadarıyla var bilgisayarım HP Pavilion çünkü. Genişletmek için tıkla... O zaman açık mı? Zaten açıksa bile çok fark olmayacak gibi çünkü RTX 3050 Mobile'in performansı zaten bu kadar.
reqoltex Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #15 botstepz dedi: O zaman açık mı? Zaten açıksa bile çok fark olmayacak gibi çünkü RTX 3050 Mobile'in performansı zaten bu kadar. Genişletmek için tıkla... nasıl açabilirim?
botstepz dedi: O zaman açık mı? Zaten açıksa bile çok fark olmayacak gibi çünkü RTX 3050 Mobile'in performansı zaten bu kadar. Genişletmek için tıkla... nasıl açabilirim?
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #16 reqoltex dedi: Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamasında olması lazım oraya bir göz gezdirin bulamazsanız ekran görüntüsü de atabilirsiniz bir de ben bakarım.
reqoltex dedi: Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamasında olması lazım oraya bir göz gezdirin bulamazsanız ekran görüntüsü de atabilirsiniz bir de ben bakarım.
reqoltex Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #17 botstepz dedi: Uygulamasında olması lazım oraya bir göz gezdirin bulamazsanız ekran görüntüsü de atabilirsiniz bir de ben bakarım. Genişletmek için tıkla... uygulamanın adı ne?
botstepz dedi: Uygulamasında olması lazım oraya bir göz gezdirin bulamazsanız ekran görüntüsü de atabilirsiniz bir de ben bakarım. Genişletmek için tıkla... uygulamanın adı ne?