Herkese merhaba. R7 5800X işlemci ve MSI MPG X570 Gaming Plus anakartıma uygun ekran kartı bakıyorum. Bütçe olarak en fazla 8000 TL ile 10000 TL arası. Kullanacağım yer oyundan ziyade AutoCAD versiyonları. Onlara 110 gb/sn 192 bitlik ekran kartı şu an için işi görüyor. Şahsen 256 bit olan bir ekran kartı 4 ile 8 GB arası bir ekran kartı iş görür düşüncesindeyim.
Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR ZT-A30610H-10MLHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Normalde bu kartlara bu kadar para kesinlikle verilmez tavsiyem elinizdeki parçaları satıp hazır sistemlere bakın.
MSI Radeon RX 6700 GAMING X 12G features the TRI FROZR 8 thermal design, which brings the most advanced technology for ultimate cooling performance. It features the new TORX FAN 4.0 combined with groundbreaking aerodynamic feats.
www.msi.com
Memory Bandwidth : Up to 384 GB/s
Ben bu MSI kartı kullanıyorum. Grafik tasarım, oyun ve günlük işler amaçlı aldım, memnunum. Sıcaklık ve sessizliği gayet güzel.
MSI Radeon RX 6700 GAMING X 12G features the TRI FROZR 8 thermal design, which brings the most advanced technology for ultimate cooling performance. It features the new TORX FAN 4.0 combined with groundbreaking aerodynamic feats.
www.msi.com
Memory Bandwidth : Up to 384 GB/s
Ben bu MSI kartı kullanıyorum. Grafik tasarım, oyun ve günlük işler amaçlı aldım, memnunum. Sıcaklık ve sessizliği gayet güzel.