Şuanlık bi bütçem yok, eğer bilgin varsa bana kullanabileceğim ekran kartlarından bahsedersen çok sevinirim.Bütçen ne ? Eğer PSU yeterli ise, daha güçlü kartlarıda besler işlemcin.
Şu anlık bir bütçem yok, eğer bilgin varsa bana kullanabileceğim ekran kartlarından bahsedersen çok sevinirim.
Dediğim gibi PSU yeterli ise 3090 da takarsın o işlemciye. Hayvan gibi kart 2.elde 15 civarı bulunur.Şuanlık bi bütçem yok, eğer bilgin varsa bana kullanabileceğim ekran kartlarından bahsedersen çok sevinirim.
Dediğim gibi PSU yeterli ise 3090 da takarsın o işlemciye. Hayvan gibi kart 2.elde 15 civarı bulunur.
Psu 500 watt hocam, ama alacağım ekran kartlarına yeterli olmayacağını düşünüyorum oyüzden 650 watt psu almayı düşünüyorumEvet 2.el olarak 3090 da iyi bir seçenek. Sıfır istiyorsanız dediğim gibi 4060 Ti'ya da 4070 falan bak hocam.
Psu nedir?
PSU 500 watt hocam, ama alacağım ekran kartlarına yeterli olmayacağını düşünüyorum o yüzden 650 watt PSU almayı düşünüyorum.
Alternatif olarak 6900XT de iyi olur daha uygundan. Kaliteli bir 650W iş görür.Tavsiyem 3090 olur bu arada. Gerçekten de hayvan gibi kart 750W bir PSU alacağım dersen öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.