Bu sistemi nereden aldı çok merak ediyorum ya da kime toplatti. İkinci el 3080-6900 XT falan bakın en mantıklı yükseltme böyle olur. PSU da önemli kaç W marka model onunda yaz yardimci olalım.
Eğer 0 bir kart istiyorsan en mantıklısı 7800XT. Arkadaşın dediği de olabilir. Yani 2. El temiz 6900XT de alınabilir. Bu sizin bütçenize ayrıca kasanın kaç watt PSU'su olduğuna bağlı.
Eğer 0 bir kart istiyorsan en mantıklısı 7800XT. Arkadaşın dediği de olabilir. Yani 2. El temiz 6900XT de alınabilir. Bu sizin bütçenize ayrıca kasanın kaç watt PSU'su olduğuna bağlı.
Aralarında güç olarak yüzde 10'dan daha az fark var ve 6900XT'nin belleği 24 GB buna rağmen neredeyse iki katı fiyat ödemek zorunda 7800 XT icin veya muadili güncel bur kart için.
Dostum kusura bakma benim kafa 3090 da kalmış, 6900 XTninde 16 GB belleği var. Ama yine de bu kadar birbirine yakın kartlar için o kadar fazla para verilmez.
Dostum kusura bakma benim kafa 3090 da kalmış, 6900 XTninde 16 GB belleği var. Ama yine de bu kadar birbirine yakın kartlar için o kadar fazla para verilmez.