R7 5800X için RX 7700 XT alınmalı mı?

Arkadaş bütçesine göre alabiliyorsa o indirim günü 7800 XT almaya çalışsın madem. Sen yine su güç kaynagini ve sistemin geri kalanını ayrintili öğren ve yaz.

Bu arada şunu da belirtmek isterim 7800 XT alamayacaksa ve bütçesi kisitliyken 7700 XT almaya çalışacaksa 6700 XTlerin piyasasi 6 bin TL civarında onu da düşünebilir. Bu kartlar NVIDIA tarafindaki DLSS3 ve DLSS2 gibi ya da çok güç tüketen az güç tüketen gibi keskin farklara sahip değiller. Birbirine çok yakın güçte ve teknolojide kartlar. Bu yüzden ısrarla fazla para harcanmasıdan yana değilim.

Son düzenleme:
3080 ve 6900 XT önerilmiş. Ben böyle bir rezillik görmedim. Render yapacak olsa 3080 belki mantıklı olabilir ama 6900 XT önermenin mantığını anlayamıyorum. RX 7700/ 7800 XT alın geçin.

RX 7800 XT alınır bunun yerine ama illa NVIDIA olacaksa mantıklı.

@ProximusTwo AMD fg çıkarmış olsaydı rakipsiz olurdu ancak kas gücü ve VRAM harici mantıksız. AMD fg çıkarmadığı sürece 7700XT ve 7800XT alınmaz

@ProximusTwo AMD fg çıkarmış olsaydı rakipsiz olurdu ancak kas gücü ve VRAM harici mantıksız. AMD fg çıkarmadığı sürece 7700XT ve 7800XT alınmaz
FSR 3.0'da yok mu FG?

@ProximusTwo çıkmadı daha tanıtıldı. Demek istediğim daha NVIDIA'ya karşı bir teknolojik karşılığı yok

Son düzenleme:
@ProximusTwo tanıtıldı çıkmadı.

Nasıl bir şey olacağını bilmediğimiz için boş yere riske girmeye gerek yok. 7700XT veya 7800XT yerine 4060 Ti ve 4070 alınabilir daha mantıklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…