R7 5800X RTX 4070 Ti Ark grafik ayarı değiştirilmesine rağmen FPS değişmiyor

Deneyeceğim.

2kda darboğaz olmaması gerekiyor.
Yani olmaması lazım ultradayken yüke alıyor %100 çalışıyor sonuç olarak. Yanlış bildiğim bişey var ise aydınlatın.
Render ı 4k ya çıkarıp denedim ama pek bir fark göremedim. Şimdi dar boğaz sorunum olmadığı için tabi bir de 1 ay boyunca 2k render ile oynadığım için ayarları değiştirmedim. Şu anki ayarlarla 120fps in altına inmiyor mv2 warzone da. Online maçlarda haritalar küçük olduğu için 200fps civarı veriyor. Şayet etrafında 5800x3d sistemi olan varsa kartı o sistemde denemek en garantisi yada benim gibi gözünü karartıp 7k işlemciye verip (pişman değilim ama iyi bir su soğutma yoksa masraf artacak) denemen lazım.

Şu an PUBG girdim kart %100 kullanıyor :) FPS de çok yüksek. Az kaldı kasamı camdan atacağım. Warzone 2 için topladık bir o çalışmıyor.

Şu an PUBG girdim kart %100 kullanıyor :) FPS de çok yüksek. Az kaldı kasamı camdan atacağım. Warzone 2 için topladık bir o çalışmıyor.
Cod da hep var bu optimizasyon sıkıntısı. Haftada yada 10 günde bir dosya kontrolü yaptırıyorum yoksa arada fps 100 ün altına düşmediği halde droplar oluyor. Her dosya yenilemede istisnasız 38 dosya yenileniyor. Yani oyun biraz cins. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı