jx1voorhees
Centipat
Daha fazla
Bütçenizi söyler misiniz?
Ayrıca o kasaya asla takamazsınız bunları. Taktınız diyelim, kendini kapatır sistem.
1. neden: Soğutucu yetersiz. Minimum 240mm sıvı soğutma gerekli.
2. neden 350W PSU, sadece 6800 200W falan kullanıyordur.
Berbat. Koyduğunuz kasa ve PSU da yetersiz. 350W o sistemi nasıl beslesin? Bir de Power Boost...
Sen kullanıyorsun ve sorun yaşamadın diye kaliteli olmuyor. Git azıcık araştır forumda, ne kadar berbat olduğunu anlarsın.
O PSU o kadar kalitesiz ki 250W bile vermiyordur. Uydurmayalım lütfen. Siz zaten biliyormuşsunuz sizteminizin kaliteli olduğunu, bu konuda da ısrarcı olduğunuz için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. İyi günler.
Harbi diyorum cehalet çok berbat bir şey. 1 yıldır kullanıyorum diyorum kimse ricada bulunup video çekip atar mısın bari demiyor görmek için. Cyberpunk 2160 ayarlarda 195W üzerine çıkmıyor ekran kartı. Hangi ayarlarda oynarsam oynayayım işlemci 87W üzeri çıktığını görmedim. Soğutucuma fanlara RAM'e 20W saysam yine 50W kalıyor. Bu 50W olmasa ne olurdu peki? Onu birazdan yazacağım. Ki her oyunu 1080 oynuyorum rahat 100W artiyor bile. 250W vermiyor diyor. Basirete bak ya yemin ederim mağara kafası.
250W vermiyorsa 200W veriyor demek 150W veriyor demek o zaman kasa nasıl açılıyor olmalı değil mi? Dostum internet kafeyi ilk açtığım dönem Dell PSU'ların 200W olanına 400W sistemi kurdum 4 yıl internet kafeyi böyle çalıştırdım. Sen şimdi ama o Dell dersin şimdi. İşte kara cahilliğin böylesi. Biri çıkıp da demiyor ki A16 bionic işlemcisini çalıştıran batarya nedir diye. O batarya 5 yıl önce Samsung'un kullandığı bataryalara göre daha az akım sağlıyor işlemciye. İşte burada BIOS ayarları devreye giriyor.
Eminim ki yemin bile edebilirim şu yazanlardan ikisi de hayatında oturup PIN'i kırılmış bir işlemcinin pinini geri çakamamıştır yerine. Kasa kurmayı geç yani. Bus hızı maksimum 8X olan 6700XT'ye 5600 takmış.