R7 6800H RTX 3050 Ti laptopta EA FC 24 ara sahnelerde FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam ben şöyle bir yöntem deniyorum oyuna her girmeden önce belgelerimdeki grafik ayar dosyasını siliyorum sonra oyuna girip yeniden ayarlıyorum. Bunu her girişimde yapıyorum bir nebze düzeliyor. Fifa 23'te de bu yöntemi kullanıyordum. Siz de bir deneyin. Fifa 23'te de güncelleme falan beklediler gelmedi.

Hocam ben şöyle bir yöntem deniyorum oyuna her girmeden önce belgelerimdeki grafik ayar dosyasını siliyorum sonra oyuna girip yeniden ayarlıyorum. Bunu her girişimde yapıyorum bir nebze düzeliyor. FIFA 23'te de bu yöntemi kullanıyordum. Siz de bir deneyin. FIFA 23'te de güncelleme falan beklediler gelmedi.

Güncelleme gelene kadar bunu deneyin sorun ortadan kalkıyor.

Güncelleme gelene kadar bunu deneyin sorun ortadan kalkıyor.

Aynı sorun var hangi dosyayı silmem gerekiyor bilgi verebilir misin?

Hocam ben şöyle bir yöntem deniyorum oyuna her girmeden önce belgelerimdeki grafik ayar dosyasını siliyorum sonra oyuna girip yeniden ayarlıyorum. Bunu her girişimde yapıyorum bir nebze düzeliyor. FIFA 23'te de bu yöntemi kullanıyordum. Siz de bir deneyin. FIFA 23'te de güncelleme falan beklediler gelmedi.

Hangi dosyayı silmem gerekiyor bilgi verebilir misin?

Son düzenleme:
Aynı sorunu yazmaya geldim yeni konu açmayım dedim Ekran kartı 4060 8 GB
Oyun menülerinde bile ilk girişte 2-3 saniye kasma oluyor sonra normale geçiyor
Oyun için oynarken gayet akıcı ama gol sevinci yaşarken yada pozisyon tekrarı gösterirken çok donuyor oyuna geçince düzeliyor.
Ayarlarım bu şekilde Hdmi ile PC ye bağlayıp oynuyorum.

Dosya Ekleri

• 20230924_195056.jpg
    20230924_195056.jpg
    308,3 KB · Görüntüleme: 120
Aynı sorunu yazmaya geldim yeni konu açmayım dedim Ekran kartı 4060 8 GB
Oyun menülerinde bile ilk girişte 2-3 saniye kasma oluyor sonra normale geçiyor
Oyun için oynarken gayet akıcı ama gol sevinci yaşarken yada pozisyon tekrarı gösterirken çok donuyor oyuna geçince düzeliyor.
Ayarlarım bu şekilde Hdmi ile PC ye bağlayıp oynuyorum.
Çözünürlüğü 1920x1980 yapın

Oyunu sıkıntısız kasmadan oynuyorum fakat sadece Ultimate Team'de oyunda gecikme var onu nasıl düzeltebilirim internetim iyi Online sezon oynarken de sorun olmuyor sadece Ultimate Team'de gecikme var öneriniz var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı