R7 7435HS vs Intel i5-12450H laptop

• Konuyu başlatan Exou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.664
Hocam acer da ram ve ssd takviyesi yapmak hatta direkt olarak cihazin icini acmak garanti disi birakiyor cihazi.

İlla attiklarinizdan birisini alcaksaniz r7 li olani alabilrisiniz ama attigim lenovo daha iyi bir cihaz.
Attığınız model ile benim attığım lenovo modeli arasında r7 li olanın işlemcisi daha iyi degilmi sizin attığınızda ise ram daha iyi başka fark var mıdır acaba?

Attığınız model ile benim attığım lenovo modeli arasında r7 li olanın işlemcisi daha iyi degilmi sizin attığınızda ise ram daha iyi başka fark var mıdır acaba?
Fark yok hocam baska. Lenovonun paneli daha kaliteli ikisindende. 3 cihazi alsanizda üzmez. Acer in en kötü yanı içini acamayacak olmaniz. Garanti disi kaliyor cihaz direkt maalesef.

Fark yok hocam baska. Lenovonun paneli daha kaliteli ikisindende. 3 cihazi alsanizda üzmez. Acer in en kötü yanı içini acamayacak olmaniz. Garanti disi kaliyor cihaz direkt maalesef.
Sizin attığınız lenovo ile benim attığım arasında kaldım zaten acerin garanti mevzusu can sıktı biraz. Sizin attığınız linkteki yorumlar birazcık şüpheli geldi o yüzden r7 li model içime daha çok sindi. Zaten aynı markanın biraz farklı modelleri ram eklediğimde benzer oluyorlar.

Birde internette benim attığım r7 li olan laptopun incelemesi yok gereksiz mi şüphe yapıyorum acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı