R7 7700 DDR5 sistem toplamak

yigit alper

Hectopat
DDR5'e geçmek istiyorum elimde hazırda bu anakart var. İşlemci olarak Ryzen 7 7700 düşünüyorum X olmayan versiyonu.
RAM olarak bu rami almayı düşünüyorum. RAM iyi midir DDR5 de pek bilgim yok bir de R7 7700 ile 7700X ile arasındaki fiyat farkına değecek performans farkı var mıdır soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer II 240mm kullanıyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Düşüncelerinizi veya önerilerinizi yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X model işlemciye fazladan para bayılmaya gerek yok. X model olanlar sadece biraz daha hız aşırtılmış modeller oluyorlar. Turbo frekans olarak X modeli 0.100mhz daha fazla sadece, gereksiz. Elinizde bulunan sıvı soğutucuyla ve iyi de bir termal macunla overclock yaparak X modelinin hızını yakalayabilirsiniz. Ram modeli gayet iyi, sıkıntısız kullanırsınız.

X model işlemciye fazladan para bayılmaya gerek yok. X model olanlar sadece biraz daha hız aşırtılmış modeller oluyorlar. Turbo frekans olarak X modeli 0.100MHz daha fazla sadece, gereksiz. Elinizde bulunan sıvı soğutucuyla ve iyi de bir termal macunla overclock yaparak X modelinin hızını yakalayabilirsiniz. RAM modeli gayet iyi, sıkıntısız kullanırsınız.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleyin ve 7600x3D'nin fiyatını gözlemleyin. Şu an 13 bin civarında. Bazı oyunlarda 9700X'ten bile daha iyi performansı var. Ayrıca daha az güç tüketiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı