R7 7700 PC toplsms

Liquid Freezer ne alaka hocam? SE-224XT vb. Bir soğutucu yeter de artar.

Zotac gerek yok Galax 20K hala.
Ayrıca kasanın stoğu bitmiş bu kasa alınabilir :

Zotac gerek yok Galax 20K hala.
Ayrıca kasanın stoğu bitmiş bu kasa alınabilir :
Galax akakcede gozukmedi nedense.

Siz toplama servisi kullandığınız için her şey gereksiz pahalı ayrı olacaksa size 7600X-4070 Ti toplayabiliriz.
Özel olarak AMD veya İntel gibi bir düşüncem yok. DDR5 anakart o sitede bir tek AMD işlemci için çıkıyordu ondan dolayı seçtim. İleriye dönük olsun diye. :D

Gerçekten de 35000 tuttu. Bu fiyat farkı için risk alıp kendim birleştirmeyi göze alabilirim sanırım. :D

Özel olarak AMD veya İntel gibi bir düşüncem yok. DDR5 anakart o sitede bir tek AMD işlemci için çıkıyordu ondan dolayı seçtim. İleriye dönük olsun diye. :D

Gerçekten de 35000 tuttu. Bu fiyat farkı için risk alıp kendim birleştirmeyi göze alabilirim sanırım. :D
Bir bilgisayarcı ile halledebilirsiniz. @Merdo34 hocam attığım sistemin 7600x versiyonunu atar mısınız galax ekran kartlı bir biçimde şuan pcde değilim?

Alacaksanız ekran kartını attığım linkteki Galax marka alın.

Bir bilgisayarcı ile halledebilirsiniz. @Merdo34 hocam attığım sistemin 7600x versiyonunu atar mısınız galax ekran kartlı bir biçimde şuan pcde değilim?
Bende mobilde yim hocam gerçekten zor toplaması, arkadaş beklerse halledeceğim.

Önemli değil, benim zamanım çok. 😁
Toplam 35.4K.
Hocam AM5 ve DDR5 parçalar gerçekten pahalı,bütçeyi 400 lira aştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı