R7 7700X için 360mm sıvı soğutma önerisi

Kasanızın modeli nedir? Eğer sığarsa Arctic Liquid Freezer 3 360 öneririm. Üstüne yak ama radyatörü aşırı kalın.
Fikir vermesi için Ryzen 7 7700 (X olmayanını) işlemciyi NZXT KRAKEN ELİTE 360 ile soğutuyorum. Battlefield 2042'de 68-70 derecelerde. PBO 60 WATT ile dereceleri düşürüyorum ama 68-70 dereceler sorun değil ve oyunun olabildiğince FPS vermesini istiyorum.

Kasanızın modeli nedir? Eğer sığarsa Arctic Liquid Freezer 3 360 öneririm. Üstüne yak ama radyatörü aşırı kalın.
Fikir vermesi için Ryzen 7 7700 (X olmayanını) işlemciyi NZXT Kraken Elite 360 ile soğutuyorum. Battlefield 2042'de 68-70 derecelerde. PBO 60 watt ile dereceleri düşürüyorum ama 68-70 dereceler sorun değil ve oyunun olabildiğince FPS vermesini istiyorum.

Fikir vermesi için Ryzen 7 7700 (X olmayanını) işlemciyi NZXT Kraken Elite 360 ile soğutuyorum. Battlefield 2042'de 68-70 derecelerde. PBO 60 watt ile dereceleri düşürüyorum ama 68-70 dereceler sorun değil ve oyunun olabildiğince FPS vermesini istiyorum.

Hocam peki tercih olarak hangisi daha iyi işlem gorur benim icin.

Bugün BF 2042'de işlemci sıcaklıklarını düşürmek için PBO 65'i aktif ettim. Göstergede FPS aynı gibi ama anlık takılmaları farkediyor insan, akıcı değil. PBO kapattım tekrar girdim oyuna yağ gibi aktı. Önerim iyi bir 360 MM sıvı soğutma kullanmanız. Arctic bu konuda en iyilerden. Arctic sıvı soğutmanın uyacağı kasa:
Sitenin birinde bu kasanın siyahı için yorumda Arctic Liquid Freezer 360 rahatlıkla sığıyor diye aldım diyordu.

Ha dersen ki soğutma performansı biraz düşsün ama LCD ekranın şıklığı ve işlevselliği olsun (fiyat da artıyor) NZXT KRAKEN ELİTE 360 öneririm. NZXT 360 MM radyatör destekli her kasaya uyar.

Sıvı soğutmanın fanlarını kullanmadım, kasa fanlarıyla aynı tema devam etsin diye 3 adet Be Quiet Light Wings High Speed 120 MM fan alıp kullandım NZXT KRAKEN ELİTE 360'da:
IMG_20241111_213522.jpg

Bugün BF 2042'de işlemci sıcaklıklarını düşürmek için PBO 65'i aktif ettim. Göstergede FPS aynı gibi ama anlık takılmaları fark ediyor insan, akıcı değil. PBO kapattım tekrar girdim oyuna yağ gibi aktı. Önerim iyi bir 360 mm sıvı soğutma kullanmanız. Arctic bu konuda en iyilerden. Arctic sıvı soğutmanın uyacağı kasa:
Sitenin birinde bu kasanın siyahı için yorumda Arctic Liquid Freezer 360 rahatlıkla sığıyor diye aldım diyordu.

Ha dersen ki soğutma performansı biraz düşsün ama LCD ekranın şıklığı ve işlevselliği olsun (fiyat da artıyor) NZXT Kraken Elite 360 öneririm. NZXT 360 mm radyatör destekli her kasaya uyar.

Sıvı soğutmanın fanlarını kullanmadım, kasa fanlarıyla aynı tema devam etsin diye 3 adet Be Quiet light wings high Speed 120 mm fan alıp kullandım NZXT Kraken Elite 360'da:
Eki Görüntüle 2349788

Öneri icin teşekkür ederim hocam Artics luquid Freezer III alacağım.

http://

Size de teşekkür ediyorum hocam öneriniz için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı