Aşağıdaki iki video da bana ait. Yeni toplamış olduğum sistemin düzgün çalışıp çalışmadığını test etmek maksadıyla stres testleri ve benchmark testleri yapıyorum. RDR2 ve GTA 5'te aldığım bu sıcaklık ve FPS değerleri normal midir? Değerlendirirseniz çok makbule geçer.
Bu arada G-Sync ve FPS sınırlama açık 142'de sınırlı.
RDR 2'de aldığım FPS değerleri bana düşük geldi, sanki 2:18 ile 4:45 arasından bahsediyorum.
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz başka testler varsa onları da belirtirseniz çok memnun olurum.
Performans normal mi değil mi hakkında bir yorumda bulunmayacağım ama, RDR2'de "Windowed Borderless" ayarı bende FPS düşüklüğüne sebebiyet veriyordu. Fullscreen yapınca 60 FPS üzerine çıkıyor, ne zaman Alt+Tab yapacak olursam yine "Windowed Borderless" olarak ayarlıyor ve FPS tekrar 60 FPS altına çakılıyor.
Demem o ki, bu ayar sizde de FPS'yi etkiliyor olabilir.
Performans normal mi değil mi hakkında bir yorumda bulunmayacağım ama, RDR2'de "Windowed Borderless"ayarı bende FPS düşüklüğüne sebebiyet veriyordu. Fullscreen yapınca 60 FPS üzerine çıkıyor, ne zaman Alt+Tab yapacak olursam yine "Windowed Borderless" olarak ayarlıyor ve FPS tekrar 60 FPS altına çakılıyor.
Demem o ki, bu ayar sizde de FPS'yi etkiliyor olabilir.
Video içerisinde çözünürlük gösteriliyordu. 2K çözünürlükte yaptım testleri ama bir sıkıntı yok gibi görünüyor başka başka test videoları izledim ve donanımhaberde benimle neredeyse tamamen aynı donanımlara sahip (Onun işlemcisi i7 13700K) başka bir arkadaşta da aynı ayarları yaparak test sonuçlarını iletmesini istedim sonuçlar aynı çıktı.
Bu konuda arkadaşın bana yardımcı olmak maksadıyla gerçekleştirdiği test mevcut
Hocam ben kendi ayarlarımı videoda paylaştım ve benchmark testleri esnasında aldığım değerler de yine videoda mevcut acaba siz render testi yaptığınız zaman nasıl sonuç alıyorsunuz? Aşağı yukarı benimkiyle aynı mı?