R7 7700X sıvı soğutma ile oyunda 94 derece

carrot18

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. AMD Ryzen 7 7700X var GPU olarak AMD R7900XTX var Starfield oynarken sıvı soğutma olmasına rağmen işlemci 94 dereceyi görüyor. Normal midir yoksa sıvı sogutma sıkıntılı olabilir mi?

Merhaba. AMD Ryzen 7 7700X var GPU olarak AMD R7900XTX var Starfield oynarken sıvı soğutma olmasına rağmen işlemci 94 dereceyi görüyor. Normal midir yoksa sıvı sogutma sıkıntılı olabilir mi?
Düzgün taktığına eminmisin? tekrardan sök sıvı soğutmayı eminim ya termal macun sürmedin yada plastik koruma bandını kaldırmadın.

Soğutmayı düzgün taktın mı? Soğutucunun işlemciyle temas eden kısmındaki plastiği söktün mü?
Evet taktım vidaları izlediğim videolardaki gibi taktım

Dosya Ekleri

• IMG-20231009-WA0027.jpg
    IMG-20231009-WA0027.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Hocam 7000 serisi işlemcilerde termal macunu sürerken biraz dikkatli ve güzel sürmeniz gerekmekte. İşlemcinin tüm noktalarına güzelce sürdüğünüzden emin olun ve yeniden ince bir işçilik ile sürmenizi tavsiye ederim. Başıma 7600X için gelmişti ve bende sıvı soğutucuya rağmen yüksek değerler almaktaydım. Birde termal macunu kaliteli bir marka model ve orjinalliğinden emin olarak kullanınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı