R7 7700X ve RTX 3060 12 GB sistem nasıldır?

Bütçe
50.000

Xesha1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar topladığım sistem görselde mevcut. Tavsiyelerinizi almak ve sistemde bir sorun olur mu veya entegre bir şekilde çalışır mı? Hakkında sizlerin de bilgisini almak istedim. Şimdiden teşekkürler. Fiyat bandı 50k. Sistemde sorun yoksa bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum, bu listeyi sipariş geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

O işlemciye ekran kartı çok yetersiz kalır gibi en azından RTX 4070 falan olsa daha iyi.

O işlemciye ekran kartı çok yetersiz kalır gibi en azından RTX 4070 falan olsa daha iyi.
ekran kartını 4070 - 4080 de yapabilirim sorun değil bütçeden yana. ekran kartını 4070 yaptığımı düşünürsek sistemde bir sorun varmı ? kasa psu vsvs yeterlimidir hocam ?

İşlemciyle ekran kartının uyumu Noturdamın kamburu gibi Sorunuza gelecek olursak şunu alın : ULTIMA-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
veya şunlardan biri :

kral burada benzer donanımlar biraz uzak kalıyor ve r7 7700x e 3060 seçeneği sunmuyor. ekran kartını 4070 e çekebilirim bütçemde sıkıntı yok parçaları kaliteli tutmaya çalışıyorum eğerki 4070 yaparsam ekran kartını bu liste sipariş verilirmi ?

Verilmez. 50K bandının çok çok üstüne çıkar. Buradan falan toplamaya çalış ya da üsttekilere bak. 3060 takılmaz artık yeni sistemlere.

Verilmez. 50K bandının çok çok üstüne çıkar. Buradan falan toplamaya çalış ya da üsttekilere bak. 3060 takılmaz artık yeni sistemlere.
tamamdır kral teşekkürler. iyi günler

kral hazır sistemden ziyade kendim toplamak istiyorum bütçeden sıkıntım yok aynı işlemciyi r7 7700x tutup ekran kartını 4070 yapsam bir sorun olurmu ? diğer parçaların uyumluluğunda bir problem varmı ? bana bunu söylemeniz yeterli nereden nasıl toplayacağıma karar vereceğim açmışken amazondan topladım hızlıca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…