bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.668 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #11 Lskow dedi: Sizde sorun olabilir. AMD şuan sıkıntılı bir kart değil. Öyle yapmak işte hata olacaktır. Neden ekran kartından kısalım? Sadece valorant mı oynuyor? Genişletmek için tıkla... Driver sorunu var hala. Dx11 oyunlarda sorun vsr 7000 serisinde reddit de gezerek görebilirsiniz. Lskow dedi: Sizde sorun olabilir. AMD şuan sıkıntılı bir kart değil. Öyle yapmak işte hata olacaktır. Neden ekran kartından kısalım? Sadece valorant mı oynuyor? Genişletmek için tıkla... Ya tabiiki doğru yarın bir gün oynamak ister ama eğer sadece valorant istiyorsa ki yoksa konuda belirtirdi ondan dedim.
Lskow dedi: Sizde sorun olabilir. AMD şuan sıkıntılı bir kart değil. Öyle yapmak işte hata olacaktır. Neden ekran kartından kısalım? Sadece valorant mı oynuyor? Genişletmek için tıkla... Driver sorunu var hala. Dx11 oyunlarda sorun vsr 7000 serisinde reddit de gezerek görebilirsiniz. Lskow dedi: Sizde sorun olabilir. AMD şuan sıkıntılı bir kart değil. Öyle yapmak işte hata olacaktır. Neden ekran kartından kısalım? Sadece valorant mı oynuyor? Genişletmek için tıkla... Ya tabiiki doğru yarın bir gün oynamak ister ama eğer sadece valorant istiyorsa ki yoksa konuda belirtirdi ondan dedim.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #12 bbnoS dedi: Driver sorunu var hala. Dx11 oyunlarda sorun vsr 7000 serisinde reddit de gezerek görebilirsiniz. Ya tabiiki doğru yarın bir gün oynamak ister ama eğer sadece valorant istiyorsa ki yoksa konuda belirtirdi ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Doğrudur fikrinize saygı duyarım fakat 7000 serisinde sorun göremedim ben. Alanların çoğu memnun.
bbnoS dedi: Driver sorunu var hala. Dx11 oyunlarda sorun vsr 7000 serisinde reddit de gezerek görebilirsiniz. Ya tabiiki doğru yarın bir gün oynamak ister ama eğer sadece valorant istiyorsa ki yoksa konuda belirtirdi ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Doğrudur fikrinize saygı duyarım fakat 7000 serisinde sorun göremedim ben. Alanların çoğu memnun.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.668 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #13 Lskow dedi: Doğrudur fikrinize saygı duyarım fakat 7000 serisinde sorun göremedim ben. Alanların çoğu memnun. Genişletmek için tıkla... AAAA oyunlarda sorun çıkarmıyor daha çok dx11 dedigim eski tabanlı valorant roblox gibi çok garip. Ama rdr gibi oyunlarda iyi bir kart.eğer DX11 DX12 şekilde secebiliyorsan iyi.
Lskow dedi: Doğrudur fikrinize saygı duyarım fakat 7000 serisinde sorun göremedim ben. Alanların çoğu memnun. Genişletmek için tıkla... AAAA oyunlarda sorun çıkarmıyor daha çok dx11 dedigim eski tabanlı valorant roblox gibi çok garip. Ama rdr gibi oyunlarda iyi bir kart.eğer DX11 DX12 şekilde secebiliyorsan iyi.