R7 7735HS + RTX 4050 vs RTX 2060 + i9 11900KF

SAFAKLOL

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Evkur'dan taksitle bilgisayar satın alacağım. Fiyatların farkındayım biraz tuzlu Evkur'da fakat bilgisayar almam gerekiyor. Yayıncıyım ve sadece LoL oynuyorum. 2 tane seçeneği değerlendirdim bir tanesi laptop diğeri iste masaüstü bilgisayar kısaca özellikleri söyleyeyim size.

Laptop: RTX4050, 16 GB RAM, 1TB SSD, AMD Ryzen 7 7735HS (Lenovo) 60.000TL taksitli 12 ay.
Masaüstü: RTX2060, 32 GB RAM, 1TB SSD, Intel Core i9-11900KF 53.000TL taksitli fiyat 12 ay aylık.

Merhaba, Evkur'dan taksitle bilgisayar satın alacağım. Fiyatların farkındayım biraz tuzlu Evkur'da fakat bilgisayar almam gerekiyor. Yayıncıyım ve sadece LoL oynuyorum. 2 tane seçeneği değerlendirdim bir tanesi laptop diğeri iste masaüstü bilgisayar kısaca özellikleri söyleyeyim size.

Laptop: RTX4050, 16 GB RAM, 1TB SSD, AMD Ryzen 7 7735HS (Lenovo) 60.000TL taksitli 12 ay.
Masaüstü: RTX2060, 32 GB RAM, 1TB SSD, Intel Core i9-11900KF 53.000TL taksitli fiyat 12 ay aylık.

Hocam 4050 laptopa 60bin TL vermek nedir, 2060 sisteme 53bin TL vermek nedir yapmayın sakın böyle bir hata aman diyeyim. Bu fiyatlara öyle bilgisayarlar alınır ki. Sizin eğer masaüstü ve laptop için fiyat bantlarınız buysa çok daha iyi sistemler taksitli bir şekilde önerilebilir.

Bi kere bütçe sıkıntınız varsa laptop almayın. İhtiyaç kredisi çekebiliyorsanız iyi olur. 2. elden 15 bin civarı bi sistem toplasan attığın iki seçenekten de daha performanslı olur. Gidip de 50 60 bin lira kazıklanmaya gerek yok.

Hocam 4050 laptopa 60bin TL vermek nedir, 2060 sisteme 53bin TL vermek nedir yapmayın sakın böyle bir hata aman diyeyim. Bu fiyatlara öyle bilgisayarlar alınır ki. Sizin eğer masaüstü ve laptop için fiyat bantlarınız buysa çok daha iyi sistemler taksitli bir şekilde önerilebilir.
Merhaba tekrardan şuan bir sistemim var fakat i5 7.nesil ve GTX1060 var 3gb onu yükseltsem daha mı mantıklı olur sizce? Ben Nakit değil de taksit olduğu için evkur dan alabiliyorum fiyatının baya yüksek olduğunun farkındayım ama bankadan değil de elden kredili alabileceğim bir yer gerekiyor yoksa sistemi nakit olarak yavaş yavaş mı yükseltiyim sizce ?

Merhaba tekrardan şu an bir sistemim var fakat i5 7.nesil ve GTX1060 var 3GB onu yükseltsem daha mı mantıklı olur sizce? Ben Nakit değil de taksit olduğu için Evkur'dan alabiliyorum fiyatının bayağı yüksek olduğunun farkındayım ama bankadan değil de elden kredili alabileceğim bir yer gerekiyor yoksa sistemi nakit olarak yavaş yavaş mı yükseltiyim sizce?

Hocam krediyi öderim parasınıda çıkarırım diyorsanız taksitli nereden baksanız 35-40 bin TL civarına bile masaüstü yayıncı bilgisayarı falan dizilebilir.

Merhaba tekrardan şu an bir sistemim var fakat i5 7.nesil ve GTX1060 var 3GB onu yükseltsem daha mı mantıklı olur sizce? Ben Nakit değil de taksit olduğu için Evkur'dan alabiliyorum fiyatının bayağı yüksek olduğunun farkındayım ama bankadan değil de elden kredili alabileceğim bir yer gerekiyor yoksa sistemi nakit olarak yavaş yavaş mı yükseltiyim sizce?

Gaming gen veya İtopya gibi sitelerden taksitle alma şansınız var mıdır hocam?

Hocam krediyi öderim parasınıda çıkarırım diyorsanız taksitli nereden baksanız 35-40 bin TL civarına bile masaüstü yayıncı bilgisayarı falan dizilebilir.

Gaming gen veya İtopya gibi sitelerden taksitle alma şansınız var mıdır hocam?
Krediyi öderim ondan yana bir problemimiz yok fakat kredi kartım yok devlet memuruyum maaşımla elden kartsız aylık 10bin tl taksite kadar ödeyebileceğim bir yer lazım bana dediğiniz siteler kredi kartı istiyor zaten ihtiyaç kredisi bile çeksen evkur gibi yine fiyat aynı olucak kredi oranları da yüksek. Bana Direkt evkur gibi elden ödemeli bir yer lazım.

GT730 laptopu da 30 bine satıyorlar herhalde. Hocam o paraya RTX 4070 hatta 4080 laptop toplanır. Taksit dolandırıcılık resmen. Bu faizdir taksit değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı