R7 7800x3D için hangi anakart tercih edilmeli?

CanberkBaki

Hectopat
Arkadaşlar R7 7800x3D için bir anakart gerekiyor. Çok da fazla bütçem yok, en fazla 6-7bin. Aklımda MSI Pro B650M-P var, başka önerebileceğiniz bir anakart var mı?

Sakın o anakartı almayın.

Sakın o anakartı almayın.

Açıkçası Colorful ASRock BIOSTAR tarzı anakart almayı düşünmüyorum çünkü şu anda BIOSTAR B650 mpe var ve hiç memnun değilim BIOS'u vs çok rezalet bu ASUS'u düşünebilirim B650M-P ye göre daha iyidir değil mi?

Açıkçası Colorful ASRock BIOSTAR tarzı anakart almayı düşünmüyorum çünkü şu anda BIOSTAR B650 mpe var ve hiç memnun değilim BIOS'u vs çok rezalet bu ASUS'u düşünebilirim B650M-P ye göre daha iyidir değil mi?

MSI'in Pro serisi cidden kötü. En azından sadece mATX olanları. ASUS'un bu anakartı gayet iyi. VRM soğutması gayet sağlam.

Arkadaşlar R7 7800x3D için bir anakart gerekiyor. Çok da fazla bütçem yok, en fazla 6-7bin. Aklımda MSI Pro B650M-P var, başka önerebileceğiniz bir anakart var mı?
MSI Anakart yıllar yıllar evvel güzel çıktı diye aldım. Param boşa gitti denilebilinir. Tecrübeyle sabit... X670E Tomahawk Wifi kullanıyorum. USB portlardan kahır çektiriyor.

Son düzenleme:
Asus Prime yerine bu bütçeye çıkılıyorsa Asus TUF B650M-E çok daha iyi bir seçenektir. Prime serisinde 8K verilmemeli bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı