sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #41 FehmiDogru.js dedi: Hocam neden inatla sıcaklıkta sorun olmadığına inanmıyorsunuz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sorun yok olabilir hocam ama fanlar hep 3000 RPM'de dönüyordu ve bende bunu onlara dedim onlarda bize gönderin dediler. FehmiDogru.js dedi: Hocam neden inatla sıcaklıkta sorun olmadığına inanmıyorsunuz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba fanların 3000 RPM'de dönmesi normal bir şey mi? Gönderip boşu boşuna uzun bir süre beklemek istemiyorum.
FehmiDogru.js dedi: Hocam neden inatla sıcaklıkta sorun olmadığına inanmıyorsunuz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sorun yok olabilir hocam ama fanlar hep 3000 RPM'de dönüyordu ve bende bunu onlara dedim onlarda bize gönderin dediler. FehmiDogru.js dedi: Hocam neden inatla sıcaklıkta sorun olmadığına inanmıyorsunuz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba fanların 3000 RPM'de dönmesi normal bir şey mi? Gönderip boşu boşuna uzun bir süre beklemek istemiyorum.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.465 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #42 sicario12 dedi: Sıcaklıkta sorun yok olabilir hocam ama fanlar hep 3000 RPM'de dönüyordu ve bende bunu onlara dedim onlarda bize gönderin dediler. Hocam acaba fanların 3000 RPM'de dönmesi normal bir şey mi? Gönderip boşu boşuna uzun bir süre beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucunun pompa fanıysa her zaman en yüksek devirde dönmesi gerekiyor. Diğer fanlarsa BIOS'tan hangi sıcaklıkta ne kadar döneceğini ayarlayabilirsin.
sicario12 dedi: Sıcaklıkta sorun yok olabilir hocam ama fanlar hep 3000 RPM'de dönüyordu ve bende bunu onlara dedim onlarda bize gönderin dediler. Hocam acaba fanların 3000 RPM'de dönmesi normal bir şey mi? Gönderip boşu boşuna uzun bir süre beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucunun pompa fanıysa her zaman en yüksek devirde dönmesi gerekiyor. Diğer fanlarsa BIOS'tan hangi sıcaklıkta ne kadar döneceğini ayarlayabilirsin.