Çözüldü R7 7800x3D RTX 4080 sistem performansı oyunlarda düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serhat9695

Kilopat
Merhaba, iyi sosyaller diliyorum.
Ryzen 7 7800x3D işlemci ve RTX 4080 ekran kartı kullanıyorum. Fakat oyunlarda takılma sorunu oluyor. HWMonitor aracılığı ile ekran görüntüsü çektim.
Ekran kartı bazı tuhaf değerleri:
3D - 81026.1%
Copy - 1417.5%
Oyunlar: Efootbal 2024, ranch Simulator.
ASUS TUF Gaming 850W 80+ Gold tam modüler güç kaynağı.
240 mm sıvı soğutma ve SSD diskte mevcut.
2 monitör 1920*1080 çözünürlük 120 Hz'de ekranı genişletilmiş bir şekilde kullanıyorum.
Bazen de oyun oynarken bir anda bilgisayar görüntüsü gidiyor ve kasa fanları hızlanıyor. Açılması için reset tuşuna basmam gerekiyor.
Uyarı: Nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

Yardımcı olabilir iseniz, çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• 3D.png
    24 KB · Görüntüleme: 77
  • İşlemci.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Merhaba,

Sorunu çözümledim. Anakart BIOS'unu güncelledim sorunum çözüldü. Sizin de bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Merhaba,

Sorunu çözümledim. Anakart BIOS'unu güncelledim sorunum çözüldü. Sizin de bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Saygılarımla.
şimdi bios güncellememi yaptım hocam umarım düzelmiş olur.. dikkatimi çekti şubat başında başlamış problem önceki 6-7 aylık süreçte hiçbir sıkıntı yaşamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…