R7 7800x3D RTX 5070Ti sistem fiyatı artar mı?

cansuwx

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu sistemi almak istiyorum. Ya bu yılın kasım sonu gibi 1-2 ay sonra ya da 2026 Haziran da alacağım. Fiyatı ne kadar artar sizce? Bilgisayar piyasasına hiç hakim değilim. Fiyatlar sabit mi düşüyor mu çıkıyor mu hiç bilmiyorum. Ona göre ya kasım da ya da Haziran'da alacağım.

IMG_20250913_144111.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar hiçbir zaman enflasyonun üzerinde artmaz çoğunlukla sabit kalır veya az da olsa indirimlerde düşer. Bu yüzden bu tarz sürekli yenisi çıkan bir teknolojik ürünlerde iyi bir indirim yakalamadığınız sürece acele etmeyin. Sizin durumunuzda endişelenecek hiçbir durum yok. Ne kadar geç alırsanız o kadar kârlı olursunuz ama bu dediğimden dolayı da uzun süre bilgisayarsız kalmanızı tavsiye etmem. Eğer elinizde PC varsa tabii ki bekleyebilirsiniz ama uzun süre PC'siz kalmanıza gerek yok.

uber 5070 ti 7800x3d yapip soğutucuyu daha iyi bir şey yapip alabilirsiniz

Fiyatlar hiçbir zaman enflasyonun üzerinde artmaz çoğunlukla sabit kalır veya az da olsa indirimlerde düşer. Bu yüzden bu tarz sürekli yenisi çıkan bir teknolojik ürünlerde iyi bir indirim yakalamadığınız sürece acele etmeyin. Sizin durumunuzda endişelenecek hiçbir durum yok. Ne kadar geç alırsanız o kadar kârlı olursunuz ama bu dediğimden dolayı da uzun süre bilgisayarsız kalmanızı tavsiye etmem. Eğer elinizde PC varsa tabii ki bekleyebilirsiniz ama uzun süre PC'siz kalmanıza gerek yok.
varda 6 yıl olacak i39100f sistem var rx570 ile bir işe yaramıyor. mouse desen artık kaymıyor yapışıyor mousepade o da 3-4 senelik 1990 model tofaş direksiyonu çevirmek gibi o sistemede sistemin değeri kadar mouse almak istemiyorum. toplu olarak kasa masa mouse direkt her şeyi ile almak istiyorum dediğiniz gibi olursa zaten kasımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı