NosTRa_06
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Goodram 6800MHz CL34
- Ekran kartı
- Sapphire RX9060xt 16gb
- Anakart
- msi b850p
- İşlemci
- Ryzen 7 7800x3d
Arkadaşlar merhaba 4 hafta önce yeni bir sistem topladım ve 3 hafta önce CS2'ye ilk giriş yaptığımda ortalama 500 FPS alıyordum. 2 hafta boyunca ortalama 500 FPS de oynayabildim ama 2 gün önce oyunu girdiğimde ortalama FPS'im 300'e düştü. Bilgisayara o süreçte bir şey indirmedim ya da oyun ayarlarını değiştirmedim.
Sistem özellikleri:
Sistem de EXPO açık ve 65 dereceyi geçmedi. Uzun süre oyun oynasam bile şu anda bile sıkıntısız çalışıyor ve bazı diğer oyunları da denedim FPS değişimi oluşmuş mu diye ama diğer oyunlarda bir sıkıntı yoktu. Driverlar güncel, virüs taraması yaptım ama bir sıkıntı çıkmadı. Oyunda donma yaşamıyorum. Sadece normalde gördüğüm FPS'den aşağıdaki FPS gördüğümden merak ettim. Büyük ihtimalle CS2'nin güncellemsinden dolayı ama arkadaşımda FPS düşüşü olmayınca aklıma takıldı.
Sistem özellikleri:
- İşlemci-Ryzen 7 7800x3D.
- Anakart-MSI-B850p
- Ekran kartı- Sapphire RX 9060 XT 16 GB.
- RAM- Goodram 32 GB(16x2) 6800MHz CL34.
- SSD- Adata Legend 900Pro 1TB.
- PSU-Cooler Master MWE V3 850W 80+Gold
- AiO- ASUS Prime LC AiO.
- Ekran-ASUS TUF Gaming VG27AQM5a 27" 0.3 ms 2K IPS 300 Hz oyuncu monitörü.
Sistem de EXPO açık ve 65 dereceyi geçmedi. Uzun süre oyun oynasam bile şu anda bile sıkıntısız çalışıyor ve bazı diğer oyunları da denedim FPS değişimi oluşmuş mu diye ama diğer oyunlarda bir sıkıntı yoktu. Driverlar güncel, virüs taraması yaptım ama bir sıkıntı çıkmadı. Oyunda donma yaşamıyorum. Sadece normalde gördüğüm FPS'den aşağıdaki FPS gördüğümden merak ettim. Büyük ihtimalle CS2'nin güncellemsinden dolayı ama arkadaşımda FPS düşüşü olmayınca aklıma takıldı.