Kasa sabittir bir kere alirsin her sistem kurdugunda icine kurarsin kasani iyi secmeninve boyle yuksek sistem kurarken kasadan kirpmamani oneririm bu yuzden bu kasayi alabilirsen bunu oneririm. Tabii ben siyahini attim beyazini alirsan daha guzel.
7900XTX ve 4080 arasindada tercih edecek olsaydim kesinlikle 4080 derdim ben saf guce degil yazilimsal guce onem veririm DLSS 3 artisi var bu sebebten onu secerdim. VRAM'e gelecek olursak boyle guclu bir karta 16 GB VRAM koyuyorlarsa yeter hocam yetmedimi iki ayar kisarsin yine yeter ki yetmiycegini sanmiyorum yetmiycegi yerde zaten ekran kartininda gucu yetmiycektir.
www.sinerji.gen.tr
7900XTX ve 4080 arasindada tercih edecek olsaydim kesinlikle 4080 derdim ben saf guce degil yazilimsal guce onem veririm DLSS 3 artisi var bu sebebten onu secerdim. VRAM'e gelecek olursak boyle guclu bir karta 16 GB VRAM koyuyorlarsa yeter hocam yetmedimi iki ayar kisarsin yine yeter ki yetmiycegini sanmiyorum yetmiycegi yerde zaten ekran kartininda gucu yetmiycektir.
Asus TUF Gaming GT501 RGB Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Asus TUF Gaming GT501 RGB Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun