R7 7800x3D Tray küçük bir pakette gelmesi normal mi?

AinulindaleMG

Kilopat
Daha fazla  
İlk defa tray işlemci aldım da kargolanma şekli garip geldi diye bir konu açmak istedim. Eski bir yüzük kutusu sanırım işlemciyi koydukları kutu İncehesap için böyle bir kargolama beni şaşırttı açıkçası. Daha önce tray işlemci alıp kargolanma şekli hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.

Normal hocam. Tray zaten kutusuz demek. Farklı şekilde ufak kutulara koyup gönderiyorlar tray işlemcileri genelde.

Özellikle 7000 serisi olarak artık pinler anakart üzerinde olduğundan hasar görme ihtimali de yok açıkcası
Normal değil, plastik ufak bir kabı olması gerekiyor işlemcinin.
Her zaman öyle gönderilmiyor hocam.

Ama doğru garanti belgesi falan çıkması lazım.

Merak etme işlemcilerde toptancılara bu şekilde geliyor bana akıllı saat kutusunda yollamışlardı işlemci çalışıyorsa ve de çizik yoksa sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• IMG_0603.png
    260,2 KB · Görüntüleme: 149
Her zaman öyle gönderilmiyor hocam.
Kendime 7950X3D, arkadaşıma da 7800X3D modellerini getirdik geçen hafta farklı 2 firmadan. İkisinde de öyle plastik bir kabın içinde gönderildi, o plastik korumayı başka buldukları bir ufak kutunun içine koymuşlardı.

Sorun yok hocam yurtdışında birkaç tanıdığa sistem topladım. Newegg üzerinde de buna benzer göndermişlerdi.

Firmaya göre değişiyor hocam. Biz arkadaşlara yurtdışı newegg üzerinden sipariş verdik buna benzer geldi işlemci.

Ufak bi kutu içinde işlemci hafif biraz daha büyük kutu içerisinde de işlemcinin içinde olduğu kutu vardı. 4 tane sipariş verdik hepsi aynıydı.

İşlemcide görünüşte birşey yoksa sorun olmaz.

Ufak bi kutu içinde işlemci hafif biraz daha büyük kutu içerisinde de işlemcinin içinde olduğu kutu vardı. 4 tane sipariş verdik hepsi aynıydı.
Doğrudur da çok saçma, tray işlemciler bu şeffaf plastik korumaların içinde getiriliyor. O şeffaf kapları çıkarıp atıyor olmaları ya da onsuz göndermeleri mantıklı gelmiyor.

Gerçi @melih gökarslan tarafından yüklenen görseldeki gibi getiren şirketler varsa bilmiyorum.

Garanti belgesi vs çıktı mı?
Hayır kutu içeriği bu şekilde, kargo paketinin dışında faturam vardı sadece, yüzük kutusu patpata sarılmıştı fakat işlemci kutunun içinde sabit değildi sallantıya maruz kaldıysa hareket ediyordu elime aldığım zaman ilk o dikkatimi çekti.

Dosya Ekleri

• 7800x3d kutu içeriği.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…