İlk defa tray işlemci aldım da kargolanma şekli garip geldi diye bir konu açmak istedim. Eski bir yüzük kutusu sanırım işlemciyi koydukları kutu İncehesap için böyle bir kargolama beni şaşırttı açıkçası. Daha önce tray işlemci alıp kargolanma şekli hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.
İlk defa tray işlemci aldım da kargolanma şekli garip geldi diye bir konu açmak istedim. Eski bir yüzük kutusu sanırım işlemciyi koydukları kutu İncehesap için böyle bir kargolama beni şaşırttı açıkçası. Daha önce tray işlemci alıp kargolanma şekli hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.
Kendime 7950X3D, arkadaşıma da 7800X3D modellerini getirdik geçen hafta farklı 2 firmadan. İkisinde de öyle plastik bir kabın içinde gönderildi, o plastik korumayı başka buldukları bir ufak kutunun içine koymuşlardı.
Kendime 7950X3D, arkadaşıma da 7800X3D modellerini getirdik geçen hafta farklı 2 firmadan. İkisinde de öyle plastik bir kabın içinde gönderildi, o plastik korumayı başka buldukları bir ufak kutunun içine koymuşlardı.
Doğrudur da çok saçma, tray işlemciler bu şeffaf plastik korumaların içinde getiriliyor. O şeffaf kapları çıkarıp atıyor olmaları ya da onsuz göndermeleri mantıklı gelmiyor.
Gerçi @melih gökarslan tarafından yüklenen görseldeki gibi getiren şirketler varsa bilmiyorum.
Hayır kutu içeriği bu şekilde, kargo paketinin dışında faturam vardı sadece, yüzük kutusu patpata sarılmıştı fakat işlemci kutunun içinde sabit değildi sallantıya maruz kaldıysa hareket ediyordu elime aldığım zaman ilk o dikkatimi çekti.