R7 7800x3D Tray küçük bir pakette gelmesi normal mi?

Garanti belgesi yok mu ?
Sayfayı açtıktan sonra cevap yazmışsınız.

O belgenin olmaması çok kötü değil mi ya? Bozulması durumunda kiminle muhattap olacaksınız ki?

Patpatın etrafında büyük kargo kutusu varsa sorun olmaz sallansa ne olacak ki? Kafan rahat değilse iade edebilirsin.

Garanti belgesi yok mu ?
Sayfayı açtıktan sonra cevap yazmışsınız.

O belgenin olmaması çok kötü değil mi ya? Bozulması durumunda kiminle muhattap olacaksınız ki?
Hiçbir fikrim yok bu şekilde gelmesi normal deniliyor İncehesap'a ulaşarak bilgi edinmeyi deneyeceğim.

Hiçbir fikrim yok bu şekilde gelmesi normal deniliyor İncehesap'a ulaşarak bilgi edinmeyi deneyeceğim.
Normal demelerine şaşırdım ben de. Daha geçen hafta 2 tane tray işlemci getirdik arkadaşımla, ikisi de farklı firmalardandı ve ikisinde de aynı plastik koruyucu kapta ve ufak bir Ryzen stickerı ile gönderildi. Her firma öyle yapmıyor diyorlar, doğruluğuna bir şey diyemem doğru söylüyorlardır elbette ama bu şekilde gönderilmesi bana da tuhaf geldi. Yarın bir gün ufak bir kutu bulamadıklarında doğrudan işlemciyi A4 kağıdına sarıp gönderecekler herhalde.

Ürün sorunsuz çalışıyordur muhtemelen. Güle güle kullan, ben de kendi sistemime arkadaşım gibi bu işlemciyi alacaktım ama 7950X3D modelini çok uygun fiyata denk getirince kendimi tutamayıp ona yöneldim. Oyunlar için 7800X3D en iyi fiyat performans tercihi olabilir, 7950X3D biraz gereksiz oldu bende.

Son düzenleme:
Arka tarafta sorun yok gibi fakat üst tarafta leke gibi bir şey var, kutuyu hazırlayan kişinin parmak izleri sanırım.

Dosya Ekleri

• 2222.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 33333333.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…