Merhaba herkese. Çok saçma bir sorun oldu PC de Ryzen 7 7800x3D işlemcimi Ryzen 7 9800x3D işlemci ile değiştirdim, PC'ye temiz format attım şimdi MSI Afterburner'da CPU sıcaklık ve voltaj ayarı çıkmıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
9800x3D için çalışmıyor maalesef, MSI artık Afterburner'a destek vermiyor.
Support of RTSS - Displaying HWiNFO sensor values in Games
HWiNFO32/64 now introduces the support of RivaTuner OSD (Statistics) Server which allows displaying of any HWiNFO32/64 sensor values in DirectX applications/games. The OSD Server is part of one of the following packages: - RivaTuner (no longer updated) - MSI Afterburner - EVGA Precision...www.hwinfo.com
Afterburner'ı kaldır Rivaturner kalsın, HWInfo'nun ayarlarına girin orada OSD için ayarlar var, oradan gösterilmesini istediğiniz değerleri seçin.
Her iki programda açık kalacak.
Bir sorun olur ise yazarsınız. Evde olmadığım için tam detaylı yazamadım.Anladım Teşekkür ederim.
Aynı sıkıntı bende de var. Büyük ihtimale Afterburner desteklemiyor. Update gelince düzelecektir.
Ne zaman Update gelecek bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.