R7 9700X için sıvı soğutucu önerisi

Erdem20

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
9700X için sıvı soğutucu önerisi istiyorum. Aklımda belirlediğim 2 model var. F/P için LT720 düşündüm. Performans için de Trinity Performans düşündüm. Hem de taksit seçeneği var burada. Kasam TD500 mesh V1 modeli. Tepeye sığar mı sığmaz mı bilemedim. LT720 biraz uzun gibi duruyor. Farklı öneriniz var mıdır? Ya da bu modellerden hangisi mantıklı olur?
Not: Zaten şu an 360mm sıvı soğutucum var ama pompası bozuldu. Oyunlarda ortalama 75/80 derece arası çalışıyor.

20250127_153132.jpg

Memnun musunuz hocam bende aynı işlemciye bakıyorum.

Genel olarak memnunum. Ama AMD montaj kitini ben beğenmedim. O anakartın üzerindeki plastiklere mandal şeklinde montaj yapılıyor. Performans testlerini almadan önce bayağı bir inceledim. Çok üst sıralarda başarılı bir soğutucu. Ama işlemciden kaynaklı oldugunu düşünüyorum yine de sıcak çalışıyor. İşlemci bazlı oyunlarda +75 dereceleri görüyorum. Normal oyunlarda 60-65 arasında takılıyor. İşin açığı daha iyi olmasını beklerdim. İşlemci için herhangi bir undervolt işlemi ben yapmadım. Standart 105W TDP modunda kullanıyorum. İncehesap Gaming gecesinde 5 bin TL'ye çıkıyor bu soğutucu. Ben 5900e taksitli almıştım. Kasam biraz eski nesil olduğu için ben zor sığdırdım kasama. Sende alacaksan eğer ölçülerini kontrol et.

20250131_164647.jpg

Genel olarak memnunum. Ama AMD montaj kitini ben beğenmedim. O anakartın üzerindeki plastiklere mandal şeklinde montaj yapılıyor. Performans testlerini almadan önce bayağı bir inceledim. Çok üst sıralarda başarılı bir soğutucu. Ama işlemciden kaynaklı oldugunu düşünüyorum yine de sıcak çalışıyor. İşlemci bazlı oyunlarda +75 dereceleri görüyorum. Normal oyunlarda 60-65 arasında takılıyor. İşin açığı daha iyi olmasını beklerdim. İşlemci için herhangi bir undervolt işlemi ben yapmadım. Standart 105W TDP modunda kullanıyorum. İncehesap Gaming gecesinde 5 bin TL'ye çıkıyor bu soğutucu. Ben 5900e taksitli almıştım. Kasam biraz eski nesil olduğu için ben zor sığdırdım kasama. Sende alacaksan eğer ölçülerini kontrol et.

Eki Görüntüle 2425115

Teşekkür ederim genelde full grafik oynamayı düşünüyorum daha iyi bir modele yöneleceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı