R7 9700X ile 4070 Super uyumlu olur mu?

Bütçe
anakart 5k yı aşmasın ama 2 - 3k lık bir fark varsa önerebilirsiniz.
Bütçen ne derdim.
aga artık bütçe sormayın. ben sizden bana pc toplamanızı istemiyorum, bu iki parça bir biriyle uyumlu olurmu diye soruyorum ve olursa hangi ana kartı önerirsiniz diyorum. bakıyorum benim gibi konu açanları, insanlar konu sahibine pc toplamaya çalışıyor yapmayın şunu be artık. eğer seçtiğim ekran kartı veya işlemci hoşuna gitmediyse "onun yerine şunu öneririm" de geç ama toplama bana pc.

Aga artık bütçe sormayın. Ben sizden bana PC toplamanızı istemiyorum, bu iki parça bir biriyle uyumlu olur mu diye soruyorum ve olursa hangi anakartı önerirsiniz diyorum. Bakıyorum benim gibi konu açanları, insanlar konu sahibine PC toplamaya çalışıyor yapmayın şunu be artık. Eğer seçtiğim ekran kartı veya işlemci hoşuna gitmediyse "onun yerine şunu öneririm" de geç ama toplama bana PC.

Sana PC toplayacak olan yok zaten sadece ekran kartını kaç TL'ye almıştın diye sormuştum ama sen bilirsin.

yani ben zaten bir sürü kaynağa baktım, video izledim, insanların fikirlerini okudum ve dinledim bu parçaları seçerken. sen bir anda geliyorsun "bu kötü şu iyi" diyorsun ve benim 3 saatlik araştırmamdan edindiğim bilgiyle senin bilgin çakışıyor sonrada kafamı karıştırıp duruyor.
Sana PC toplayacak olan yok zaten sadece ekran kartını kaç TL'ye almıştın diye sormuştum ama sen bilirsin.
fiyatı 30 - 40k arası

ekran kartının fiyatını sormak için bütçen kaç mı diyorsun gerçekten 💀

yani ben zaten bir sürü kaynağa baktım, video izledim, insanların fikirlerini okudum ve dinledim bu parçaları seçerken. sen bir anda geliyorsun "bu kötü şu iyi" diyorsun ve benim 3 saatlik araştırmamdan edindiğim bilgiyle senin bilgin çakışıyor sonrada kafamı karıştırıp duruyor.

Son düzenleme:
Yani ben zaten bir sürü kaynağa baktım, video izledim, insanların fikirlerini okudum ve dinledim bu parçaları seçerken. Sen bir anda geliyorsun "bu kötü şu iyi" diyorsun ve benim 3 saatlik araştırmamdan edindiğim bilgiyle senin bilgin çakışıyor sonra da kafamı karıştırıp duruyor.

Fiyatı Sinerji'de 32K İtopya'da 36k.

4070 mi 32K şaka olmalı daha ucuza 5070 var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı