R7 9700X - MSI RTX 5060 Ti 8 GB sistem alınır mı?

Alınmaz, Çok daha ucuza RX 9060 XT 16 GB'lık sistem alınır.

Ama ekran kartı almak istemiyorum, ve neden alınmaz?
Kart 8 GB artık 8 GB VRAM yetmeyebiliyor. RX 9060 XT 16 GB’lı bir sisteme bakın; hatta bütçeniz 60–65 bin TL civarında çıkabiliyorsa 9070 XT'li bir ssitem alın, keyfinize bakın. 8 GB’lık 5060 alınmaz — RX 9060 XT gibi fiyat/performans bir kart varken. Biraz bekleyin sizin için bir tane güzel sistem bulayım.

Sistemi düzenlerseniz alınabilir olmasına dikkat ediyorum. Bir süredir sistem fiyatlarına fazla bakamıyorum; 32 GB DDR5’li sistemler hep uçmuş fiyatları, kendiniz düzenleyerek bu sistemi alabilirsiniz:

• Anakart: Asus Prime B650M-R
  • RAM: Corsair 16 GB Vengeance (2 adet, toplam 32 GB)
  • SSD: Kingston 1 TB NV3 Gen4

Sistemi bu şekilde düzenleyerek alabilirsiniz. Bu arada piyasada daha iyi fiyat/performans sistem bulunabilir ama çok bakamadım. Genel olarak 32 GB DDR5 istiyorsanız 50.000 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef. İsterseniz bütçenizi yazıp ona göre bir sistem öneri konusu açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kart 8 GB artık 8 GB VRAM yetmeyebiliyor. RX 9060 XT 16 GB'lı bir sisteme bakın; hatta bütçeniz 60–65 bin TL civarında çıkabiliyorsa 9070 XT'li bir ssitem alın, keyfinize bakın. 8 GB'lık 5060 alınmaz — RX 9060 XT gibi fiyat/performans bir kart varken. Biraz bekleyin sizin için bir tane güzel sistem bulayım.

Sistemi düzenlerseniz alınabilir olmasına dikkat ediyorum. Bir süredir sistem fiyatlarına fazla bakamıyorum; 32 GB DDR5'li sistemler hep uçmuş fiyatları, kendiniz düzenleyerek bu sistemi alabilirsiniz:

• anakart: ASUS Prime B650M-R
  • RAM: Corsair 16 GB Vengeance (2 adet, toplam 32 GB)
  • SSD: Kingston 1 TB NV3 Gen4.

Sistemi bu şekilde düzenleyerek alabilirsiniz. Bu arada piyasada daha iyi fiyat/performans sistem bulunabilir ama çok bakamadım. Genel olarak 32 GB DDR5 istiyorsanız 50.000 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef. İsterseniz bütçenizi yazıp ona göre bir sistem öneri konusu açabilirsiniz.

Attığınız sistem dediğiniz gibi daha iyi olabilir fakat AMD yerine NVIDIA ekran kartı istiyorum şu an için.

Eğer NVIDIA istiyorsanız 5060 Ti’ın 16 GB olan modeline bakın. Tavsiyem RX 9060 XT’li bir sistem; ancak illa ki NVIDIA istiyorsanız, biraz daha düşük performanslı bir sistem ve 5060 Ti 16 GB ekran kartına 4–5 bin TL, hatta daha fazla para ödemeniz gerekebilir maalesef.

Öneri olarak bu sistem alınabilir:

SSD’yi Kingston yaparsanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı