mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #11 The G.O.A.T dedi: Vallahi RAM piyasasına pek bakmıyorum da 6000MHz CL30 alabilirsiniz en ucuzunu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım 4 k ya Patriot Viper 32 GB aldım. Şimdi sırada kasa PSU ve sıvı soğutma kaldı.
The G.O.A.T dedi: Vallahi RAM piyasasına pek bakmıyorum da 6000MHz CL30 alabilirsiniz en ucuzunu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım 4 k ya Patriot Viper 32 GB aldım. Şimdi sırada kasa PSU ve sıvı soğutma kaldı.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Nisan 2025 #12 mamili dedi: Aynen öyle yaptım 4 k ya Patriot Viper 32 GB aldım. Şimdi sırada kasa PSU ve sıvı soğutma kaldı. Genişletmek için tıkla... Aynı RAM bende de var. Hayırlı olsun. Anakart fiyatına göre gayet iyi.
mamili dedi: Aynen öyle yaptım 4 k ya Patriot Viper 32 GB aldım. Şimdi sırada kasa PSU ve sıvı soğutma kaldı. Genişletmek için tıkla... Aynı RAM bende de var. Hayırlı olsun. Anakart fiyatına göre gayet iyi.
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #13 The G.O.A.T dedi: Aynı RAM bende de var. Hayırlı olsun. Anakart fiyatına göre gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma seni yine rahatsız edeceğim. Kasa ve güç kaynağı için bunu düşünüyorum 2 sorum olacak 1. kasa ile gelen PSU ekran kartını besler mi 2. sorum da kasanın üstündeki fanları aldığım ASUS anakart ile renklerini kontrol edebilir miyim? https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ponos-ultra-ms4-850w-menteseli-temperli-cam-yan-panel-4x12cm-adreslenebilir-fanli-argb-led-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-bilgisayar-kasasi.html?srsltid=AfmBOorwOHMvGieCKl4Bs58ZQM9BqMlCP8g0xFbK3pspWqsoEv3Rvysb
The G.O.A.T dedi: Aynı RAM bende de var. Hayırlı olsun. Anakart fiyatına göre gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma seni yine rahatsız edeceğim. Kasa ve güç kaynağı için bunu düşünüyorum 2 sorum olacak 1. kasa ile gelen PSU ekran kartını besler mi 2. sorum da kasanın üstündeki fanları aldığım ASUS anakart ile renklerini kontrol edebilir miyim? https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ponos-ultra-ms4-850w-menteseli-temperli-cam-yan-panel-4x12cm-adreslenebilir-fanli-argb-led-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-bilgisayar-kasasi.html?srsltid=AfmBOorwOHMvGieCKl4Bs58ZQM9BqMlCP8g0xFbK3pspWqsoEv3Rvysb
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Nisan 2025 #14 Ekran kartı ne? Her türlü besler gibi. mamili dedi: 2. sorum da kasanın üstündeki fanları aldığım ASUS anakart ile renklerini kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasada Fan Hub varsa evet. Yoksa 3 tane ARGB girişi var anakartın. Kasada 4 fan var, çoklayıcı gerekebilir o durumda.
Ekran kartı ne? Her türlü besler gibi. mamili dedi: 2. sorum da kasanın üstündeki fanları aldığım ASUS anakart ile renklerini kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasada Fan Hub varsa evet. Yoksa 3 tane ARGB girişi var anakartın. Kasada 4 fan var, çoklayıcı gerekebilir o durumda.
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #15 The G.O.A.T dedi: Ekran kartı ne? Her türlü besler gibi. Kasada fan hub varsa evet. Yoksa 3 tane ARGB girişi var anakartın. Kasada 4 fan var, çoklayıcı gerekebilir o durumda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ASUS Prime 9070XT 3x8 pin girişli.
The G.O.A.T dedi: Ekran kartı ne? Her türlü besler gibi. Kasada fan hub varsa evet. Yoksa 3 tane ARGB girişi var anakartın. Kasada 4 fan var, çoklayıcı gerekebilir o durumda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ASUS Prime 9070XT 3x8 pin girişli.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 15 Nisan 2025 #16 mamili dedi: Ekran kartı ASUS Prime 9070XT 3x8 pin girişli. Genişletmek için tıkla... PSU'da 3 tane 3x8 varsa rahat besler.
mamili dedi: Ekran kartı ASUS Prime 9070XT 3x8 pin girişli. Genişletmek için tıkla... PSU'da 3 tane 3x8 varsa rahat besler.