N never9240 Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #1 Merhabalar, sorunun aynısı bende de mevcut. İşlemcimiz farklı fakat ekran kartlarımız aynı. Sorunu çözebildiyseniz bizimle de paylaşır mısınız? Recep Baltaş dedi: ID ve şifre verin, bakalım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Bende de AMD A10 işlemci ve R7 M440 var ama sorun aynı. Çözebildiyseniz bize de yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2017
Merhabalar, sorunun aynısı bende de mevcut. İşlemcimiz farklı fakat ekran kartlarımız aynı. Sorunu çözebildiyseniz bizimle de paylaşır mısınız? Recep Baltaş dedi: ID ve şifre verin, bakalım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Bende de AMD A10 işlemci ve R7 M440 var ama sorun aynı. Çözebildiyseniz bize de yardım eder misiniz?
Rıfat.Aydın Decapat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 2 12 Kasım 2018 #21 Selamünaleyküm Recep hocam PC'yi bir kontrol eder misiniz rica etsem bende de aynı sorun var AMD işlemcili kafayı yedim aramadığım taramadığım yer kalmadı Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Selamünaleyküm Recep hocam PC'yi bir kontrol eder misiniz rica etsem bende de aynı sorun var AMD işlemcili kafayı yedim aramadığım taramadığım yer kalmadı