R8 M535DX driver sürümü bulunmuyor

BerkayAtakli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadışımın laptopunda 2 ekran kartı var. Laptopun kullandığı R7 Graphics 512 MB, kullanmadığı ise R8 M535DX 2 GB. Güçlü olan ekran kartını nasıl kullanabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunset Dostum Banda atarmısın Driver Sürümünü
çünkü aynı sorunu bende çekiyorum ve bu çok rahatsız edici
Aynısı Banada Oldu R7 VE R8MD535XD 2GB Olanı Kullanamıyorum lütfen sunset bana yardımcıol
Sanırım işlemci AMD. İşlemcinin ekran kart sürücüsünü yüklemesi yeterlidir. Yeni sürümde geçişli grafik ayarlari yok.
banada gönderirmisin acaba acilyoksa bf1 oynayamacağım
Berkay sen beni dinliyor musun? İşlemci ne? İşlemci AMD ise buraya yaz ben sana sürücüyü vereceğim. 19.12.3 sürümünde geçişli grafikler yok. 12.12.1 veya 12.9.2 sürümünü kurmanız gerekli.
dostum lütfen yardım edermisin
Berkay sen beni dinliyor musun? İşlemci ne? İşlemci AMD ise buraya yaz ben sana sürücüyü vereceğim. 19.12.3 sürümünde geçişli grafikler yok. 12.12.1 veya 12.9.2 sürümünü kurmanız gerekli.
Hey Sunset Dostum Sana Daha Detaylı Bir Şekilde Göstereyim
1579645107049.png

Son düzenleme:

Dostum. AMD A10 9620P işlemcisini kullanıyorum. Ayrıca Lenovo Laptop'um var. AMD Radeon R8 M535DX olarak gözüküyor. Drpsu gibi driver programları ile güncellediğimde ise amd radeon r7 m440 olarak değişiyor. oyunlarda neredeyse 10-20 fps geziyorum. ayrıca Radeon R5 ve R8 M535DX olarak iki kart gözüküyor. muhtemelen R5 olan Kart'ı kullanıyor. görev yöneticisinden bakıyorum.

Eğer uygun bir driver var ise yollarsan sevinirim.

İşlemcim: AMD A-12-9720P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
12.12.1 veya 12.9.2 sürümlerinden birinin linkini atabilir misiniz ben bulamadım çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı