R9 270 dual-x vs Gtx 750Tİ

byhunter

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2014
Mesajlar
173
Merhaba arkadaşlar sorunun başında da dile getirdiğim gibi bir sistem toplayacağım ve bu sistemde hangi ekran kartı olmalı bilemiyorum bu iki ekran kartı arasında kaldım . Sizce hangi ekran kartını almalıyım ? Bu arada sistemin parçalarını teker teker alacağım yaklaşık 7 - 8 ay falan sürer diye düşünüyorum ekran kartı çok pahalı olmazsa sevinirim . Bütçem 400 TL .
 
Hocam arkadaşında dediği gibi teker teker almayın. Parayı biriktirin aynı hesaba denk gelir zaten :) Ha tek tek almışsınız ha biriktirip birden almışsınız :))
 
Hocam teker teker almak gibi bir hata yama. 7-8 aya neler çıkar neler. Paranı biriktirince konu aç. Yardımcı oluruz.

7 - 8 aya neler çıkar derken ne demek istedin arkadaşım ? Parçalar falan mı ? Tamam da 7 - 8 aya çıkacak parçaların 750 Ti dan ucuz olacağını nereden biliyorsun ? ayrıca 7 - 8 ay sonrada aynı oynular olacak değil mi ?
 
Yeni parçalar çıkar o zamana. Hatta broadwell işlemciler bile gelir. :D
Tamam da benim parçalarımdan iyi olacağını nereden biliyorsun ? Tamam tabiki yeni çıkan herşey daha iyi olur ama daha pahalı olur . Hem ben o kadar iyi parçalar istemiyorum bunlar işimi görür çıkarsa onu alırım işte teker teker alınca yeni çıkan şeyleri kaçırmış olmuyorum .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı