R9 270 siyah ekranda kalma sorunu

soykan1234

Kilopat
Daha fazla  
Geçen hafta bilgisayarım gayet normal çalışırken sabah bilgisayarı açtığımda masaüstü gelmiyor ve siyah ekran veriyor böyle kalıyor. Bütün sürücüler güncel fakat açılmadı. Güvenli mod vs. her şeyi denedim fakat sonuç vermedi. Ayrıca garanti bitti. Sorun ney? Ne yapmalıyım bilen var mı? Ayrıca BIOS'a girince ekranın sağ ve solunda yeşil yeşil bozulmalar olduğunu fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart pert. Sapphire miydi?

Tamiri yok. Son çare fırınlama yapılabilir. Benimde 2 Sapphire kartım seninki gibi 2. yılı dolunca pert oldu.
Peki fırınlama yaptınız mı ? ve ömrü ne kadar uzar fırınlayınca

Tamiri yok. Son çare fırınlama yapılabilir. Benimde 2 Sapphire kartım seninki gibi 2. yılı dolunca pert oldu.
Ve hiçbir şey yokken bi anda böyle olması çok ilginç çünkü sorunu yoktu gibi bişey inşallah düzelir ben iyi bir mühendis arkadaş vardı ona verdim bi bakıcaktı sapphire kötü derlerdi inanmazdım böyle bişey varsa gerçekten inanılmaz 2 yıl çok kısa.

Bu sadece Sapphire'nin suçu değil bundan eminim. Fırınladığım kartlardan biri 1 yıl diğeri 1 ay dayandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…